Н У Х Т

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

14 квітня 2025

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Одним із важливих і цікавих напрямків, який дає можливість отримати нові знання і підвищити свої професійні компетенції є залучення здобувачів вищої освіти, фахівців харчових виробництв і педагогічних працівників до цільових сертифікатних програм, які проводяться спеціалізованими кафедрами нашого університету.

Цьогоріч на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів з 3 квітня реалізуються дві сертифікатні програми – «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації», які проводяться викладачами кафедри, спільно зі стейкхолдерами і аспірантами кафедри, що мають досвід упровадження інноваційних технологій у м'ясопереробній галузі.

10 квітня для слухачів сертифікатних програм завідувачем кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Василем Пасічним і директором ТОВ «Про-Файбер» Миколою Воронцовим були проведені два лабораторних практикуми – «Сучасні інгредієнти у виробництві ковбас: нові тренди рецептурного комбінування та їх вплив на якість продукції» та «Технологія виробництва копчено-варених продуктів з птиці: інновації та особливості процесу».

У ході лабораторних практикумів учасники сертифікатних програм у реальних умовах, з онлайн-трансляцією, здійснювали виробництво варених і напівкопчених ковбасних виробів із комбінованим складом сировини, а також копчено-варених продуктів з м'яса курчат-бройлерів і перепелів за технологіями, направленими на виробництво продуктів в умовах крафтових підприємств.

Отриманий слухачами програм досвід реального виробництва цих груп продуктів із використанням малогабаритного обладнання, дозволить ефективніше впроваджувати опановані технології на крафтових підприємствах.

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у прес-конференції «Новий органічний закон: чого очікувати виробникам та споживачам?» в УНІАН, на якій розглядалися актуальні питання органічного сектору: державний контроль органічного сектору, шляхи покращення довіри споживачів до віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів долучилися до розгляду актуальних питань органічного сектору 18 вересня 2018

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології м’ясних продуктів з використанням м’яса перепелів» аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Аль-Хашімі Хайдера Мохаммеда Тахера (науковий керівник – доктор технічних наук, професор Василь Пасічний). Членами вченої ради ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів з Республіки Ірак успішно захистив дисертаційне дослідження 26 липня 2019

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь»

У рамках проекту «Оглядова «ОБОЛОНЬ» головну пивоварню корпорації в Києві відвідали студенти 3 курсу факультету біотехнології та екологічного контролю, де вони ознайомились із особливостями виробництва безалкогольних і алкогольних напоїв. На сьогодні «Оболонь» – найбільший виробник напоїв, який працює, як для задоволення потреб українців, так і на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-біотехнологи відвідали ПрАТ «Оболонь» 07 травня 2018

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США

Цього року кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки співпрацюватиме з Державним університетом Салема (штат Массачусетс, США) в рамках проєкту COIL. COIL (Collaborative Online International Learning) – це тип міжнародних навчальних проєктів, під час яких викладачі та здобувачі з різних країн протягом 5-12 тижнів разом вив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки розпочинає проєкт COIL зі США 16 січня 2024