Н У Х Т

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

11 серпня 2022

Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях обговорювали науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Початок повномасштабних воєнних дії проти України вплинув на всі аспекти нашого життя. Зокрема, у професійній сфері – на можливість проведення різноманітних зустрічей і конференцій. Одна з яких, «Хлібопекарський бізнес у сучасних реаліях», мала розпочатися саме 24 лютого.

Тоді провести її зі зрозумілих причин не вдалося, але потреба у зустрічі й взаємній підтримці залишилася. Тому за сприяння РІА «Марко Пак», спілки «Борошномели України» та Всеукраїнської асоціації пекарів протягом двох днів – 3 і 10 серпня фахівці галузі в режимі онлайн обговорювали різноманітні аспекти організації роботи борошномельних, хлібопекарських і кондитерських підприємств у сучасних умовах.

До участі в роботі конференції долучилися й науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ: завідувач кафедри Володимир Ковбаса, професор Валерій Махинько, доцентки Олена Білик, Юлія Бондаренко і Людмила Махинько.

Інформаційно-насичені презентації дали можливість ознайомитися з новими видами сировини, харчових добавок та обладнання, поділитися здобутками і напрацюваннями, налагодити нові контакти й знайомства.

Опублікований: 11-08-2022
Читайте також:
У форматі онлайн-конференції відбулося засідання кафедри фізики

Сучасні комп'ютерні технології під час карантину приходять на допомогу не лише для здійснення дистанційного навчання здобувачів освіти, а і для проведення планових засідань кафедри. Ось і засідання кафедри фізики відбулося на платформі Zoom у форматі онлайн-конференції. Завідувачка кафедри, доцент Світлана Літвинчук підвела підсумки 86-ї Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі онлайн-конференції відбулося засідання кафедри фізики 16 квітня 2020

Практичний менеджмент: методи та прийоми від досвідченого керівника, тренера, консультанта

Розуміючи цінність порад фахівців-практиків, бакалаври освітньо-професійної програми «Менеджмент» і магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» взяли участь у майстер-класі, що проводився сертифікованим консультантом Adizes Institute (США), міжнародним консультантом з трансформації бізнесу Борисом Шевельовим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний менеджмент: методи та прийоми від досвідченого керівника, тренера, консультанта 30 вересня 2021

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету

2024 рік – ювілейний для нашого закладу вищої освіти. За 140 років своєї історії він кілька разів змінював свою назву, статус, місце розташування і, навіть, країну. Був свідком і величних, і трагічних подій. І у кожний історичний етап визначався високим рівнем роботи свого колективу, натхненними високопрофесійними викладачами, надійними й активними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету 18 жовтня 2024

Призначена тимчасово виконуюча обов’язки голови Первинної профспілкової організації НУХТ

20 січня 2021 року в режимі відеоконференції Zoom відбулося засідання профкому НУХТ. У порядку денному були питання – про організацію роботи профкому Первинної профспілкової організації НУХТ та призначення тимчасово виконуючого обов’язки голови ППО НУХТ до проведення позачергової конференції. Було запропоновано призначити тимчасово виконуючою обов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Призначена тимчасово виконуюча обов’язки голови Первинної профспілкової організації НУХТ 26 січня 2021