Н У Х Т

Курс – на магістратуру

06 грудня 2021

Курс – на магістратуру

2 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч «ЄВІ: підготовка та специфіка» зі здобувачами освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Профорієнтаційний івент ініціювала гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, яка наголосила здобувачам освіти бакалаврського рівня на важливості підготовки до ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури.

На запрошення випускової кафедри гостьовою спікеркою освітньо-профорієнтаційного заходу стала в.о. завідувачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Вона надала детальну інформацію про структуру ЄВІ, рекомендувала корисні онлайн-ресурси для самостійного вивчення іноземної мови та підготовки до іспиту. Також розповіла про підготовчі курси ЄВІ, які вже стартували в нашому університеті та запросила здобувачів освіти до спільної співпраці.

На заході були присутні в.о. завідувачки випускової кафедри Лариса Шаран, відповідальний за профорієнтаційну роботу Артем Ущаповський, заступниця декана факультету по роботі зі студентами Олена Тищенко, а також здобувачка магістерського рівня вищої освіти Єлизавета Кобелянська.

Магістрантка ознайомила присутніх із власними лайхаками щодо успішного проходження Єдиного вступного іспиту з іноземної мови, підкреслила важливість і необхідність систематичної підготовки впродовж навчального року, поділилася своїми враженнями від навчання в магістратурі, а також наголосила на участі в наукових заходах, за які під час вступу нараховується додаткові бали до рейтингового балу вступника.

Представники науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи, присутні на зустрічі, звернулися з мотивуючим профорієнтаційним словом до здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти.

Викладачі сподіваються, що ця зустріч була інформативною, продуктивною і надихаючою, й допоможе студентам визначитися ствердно зі здобуттям вищої освіти магістерського рівня і розпочати ґрунтовну підготовку.

Організатори івенту вдячні за допомогу з організацією профорієнтаційного заходу наставнику потоку здобувачів 4 курсу, доцентці кафедри Тетяні Іщенко, а за технічний супровід – доценту В’ячеславу Губені. 

Опублікований: 06-12-2021
Читайте також:
Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод»

Справжнім відкриттям весняного семестру для магістрантів першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології став предмет «Сучасні фармацевтичні технології», на якому вони мають можливість поспілкуватись зі спеціалістами у сфері фармацевтичних виробництв. Так, на минулих заняттях студенти вже прослухали лекції від представника ТОВ «Фармацев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні фармацевтичні технології – лекція від провідного фахівця відділу управління якістю АТ «Київський вітамінний завод» 05 квітня 2018

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

17 лютого 2022 року відбулася конференція студентського самоврядування факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На порядку денному були питання: звіт голови студентської ради факультету Мелісси Корольчук і звіт голови студентської ради гуртожитку Миколи Бобака. На відеоконференції були присутні 90% делега...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітує студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 19 лютого 2022

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто зверху?» серед дівчат та юнаків, що навчаються за  спеціальністю «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». Запекла боротьба тривала сім раундів, завдання були досить складними та водночас веселими...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентські заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 листопада 2018

Усе для здобуття знань!

Майбутня професійна компетенція студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки базується на знаннях сучасних технологій та обладнання для пакування продуктів. Для підготовки конкурентоспроможних фахівців за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» студенти повинні засвоїти та оперувати знаннями про сучасні тенденції в технологіях пакування. До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе для здобуття знань! 29 вересня 2020