Н У Х Т

Курс – на магістратуру

06 грудня 2021

Курс – на магістратуру

2 грудня 2021 року відбулась онлайн-зустріч «ЄВІ: підготовка та специфіка» зі здобувачами освіти 4 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

Профорієнтаційний івент ініціювала гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» і в.о. деканки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віта Цирульнікова, яка наголосила здобувачам освіти бакалаврського рівня на важливості підготовки до ЄВІ з іноземної мови для вступу до магістратури.

На запрошення випускової кафедри гостьовою спікеркою освітньо-профорієнтаційного заходу стала в.о. завідувачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Вона надала детальну інформацію про структуру ЄВІ, рекомендувала корисні онлайн-ресурси для самостійного вивчення іноземної мови та підготовки до іспиту. Також розповіла про підготовчі курси ЄВІ, які вже стартували в нашому університеті та запросила здобувачів освіти до спільної співпраці.

На заході були присутні в.о. завідувачки випускової кафедри Лариса Шаран, відповідальний за профорієнтаційну роботу Артем Ущаповський, заступниця декана факультету по роботі зі студентами Олена Тищенко, а також здобувачка магістерського рівня вищої освіти Єлизавета Кобелянська.

Магістрантка ознайомила присутніх із власними лайхаками щодо успішного проходження Єдиного вступного іспиту з іноземної мови, підкреслила важливість і необхідність систематичної підготовки впродовж навчального року, поділилася своїми враженнями від навчання в магістратурі, а також наголосила на участі в наукових заходах, за які під час вступу нараховується додаткові бали до рейтингового балу вступника.

Представники науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи, присутні на зустрічі, звернулися з мотивуючим профорієнтаційним словом до здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти.

Викладачі сподіваються, що ця зустріч була інформативною, продуктивною і надихаючою, й допоможе студентам визначитися ствердно зі здобуттям вищої освіти магістерського рівня і розпочати ґрунтовну підготовку.

Організатори івенту вдячні за допомогу з організацією профорієнтаційного заходу наставнику потоку здобувачів 4 курсу, доцентці кафедри Тетяні Іщенко, а за технічний супровід – доценту В’ячеславу Губені. 

Опублікований: 06-12-2021
Читайте також:
Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 грудня США традиційно відзначає день випічки. Цей день – відмінний привід випробувати нові рецепти. День випічки має за мету залучення людей до приготування домашньої випічки та пригощання нею рідних, друзів, колег чи сусідів. Найкращий варіант проведення свята – спілкування з близькими людьми за спільним приготуванням смаколиків та їх вживанням ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень випічки на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 09 грудня 2021

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу

Старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко пройшла тренінговий курс «Психологічна підготовка та дії цивільного населення у воєнних умовах – 6.0», організований Офісом підтримки вченого спільно з Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Благодійним фондом «Людина», Громадською організацією «Міжнародна фундація розвитк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Психологічну підготовку та дії цивільного населення у воєнних умовах опанувала викладачка кафедри маркетингу 14 березня 2023

Корисні семінари для викладачів

21 червня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулася зустріч присвячена надважливим питанням, які виникають у кожного науково-педагогічного працівника. У режимі відеоконференції відбулися два семінари – «Про особливості підготовки статей у виданнях наукометричних баз Scopus і Web of Science» (доповідачка – завідувачка кафедри, професо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні семінари для викладачів 22 червня 2022

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

На кафедрі машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв розпочалися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Представлена тематика магістерських робіт відображає широкий діапазон наукової тематики, над якою працює колектив кафедри. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики 21 лютого 2018