Н У Х Т

Головні тренди у сфері цифрових фінансів і кредитування обговорювали викладачі кафедри економічної теорії

08 квітня 2024

Головні тренди у сфері цифрових фінансів і кредитування обговорювали викладачі кафедри економічної теорії

Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у наймасштабнішій в Україні конференції, присвяченій цифровим фінансам і кредитуванню «Digital Lending Conference 2024», яка була організована Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній (УАФІК).

«Digital Lending Conference 2024» стала майданчиком для обговорення головних трендів у сфері цифрових фінансів і кредитування, а також викликів і можливостей, що стоять перед галуззю. На сьогодні розширення інструментів кредитування стає необхідністю, що може стати ключовим фактором для подолання фінансових труднощів та підтримки сталого економічного зростання.

Були представлені кращі практики й стратегії від провідних експертів і компаній у сфері фінтех, обговорювалися перспективи розвитку ринку цифрового кредитування та його вплив на відновлення економіки України.

Основними темами конференції стали: «Вплив війни. Як кризовий період впливає на фінансові рішення та онлайн-сервіси», «Як цифрове кредитування сприяє економічному росту та розвитку бізнесу під час викликів», «Цифрове кредитування МСБ. Реалії та майбутнє», «Держава та кредитування. Кредитні програми для фізичних осіб та бізнесу», «Технологічні інновації. Вивчення передових технологій, що революціонізують сучасний фінансовий сектор», «Підтримка бізнесу. Роль держави та банків у створенні сприятливих умов для підтримки бізнесу». Відбулися панельні дискусії «Штучний інтелект у фінансовому секторі: ключ до інновацій чи чорний лебідь регулювання», «Digital For Reconstruction», «Роздрібне кредитування. Стан та перспективи».

У конференції взяли участь представники Національного банку України, а також найбільших банків України – Ощадбанку, ПУМБ, Укргазбанку, Райффайзен Банку, Sense Bank, Іzibank, ОТП Банку, експерти з цифрових фінансів Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу», юридичної компанії «Juscutum». Небанківські фінансові організації були представлені провідними гравцями фінансового цифрового ринку Moneyveo, NovaPay (ГК NOVA), MyCredit, Activitis, RozetkaPay, UAPAY.

На «Digital Lending 2024» бізнес-лідери та експерти поділилися досвідом і сформували нові стратегії для відновлення економіки України. Отримані інсайти та розглянуті практичні кейси з галузі цифрових фінансів і бізнесу будуть використані професорсько-викладацьким складом кафедри економічної теорії при викладанні дисциплін на сучасній освітній програмі «Цифрові бізнес-технології у підприємництві». Відвіданий захід сприятиме подальшому розвитку сфери цифрового бізнесу, зміцненню співпраці між ключовими фахівцями галузі та науковцями, а також підготовці висококваліфікованих спеціалістів.

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 11 по 23 березня 2019 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції пройшли планове підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Зазначені два тижні доцент Олена Павлюченко та асистент Ганна Березова присвятили навчанню за програмою для працівників лабораторій та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 25 березня 2019

Фахові коледжі НУХТ – лідери за популярністю серед вступників

Інформаційний ресурс ОСВІТА.UA склав рейтинг 100 українських коледжів, найбільш популярних серед вступників 2024 року. При ранжуванні враховувалися всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційного рівня фахового молодшого бакалавра на основі базової загальної середньої освіти (9 класів) і повної загальної середньої освіти (11 клас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахові коледжі НУХТ – лідери за популярністю серед вступників 19 серпня 2024

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опанували hard skills у межах курсу «Внутрішній аудитор системи менеджменту безпечності харчової продукції» та підвищили кваліфікацію в Інституті післяди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації здобувачів за програмою внутрішнього аудитора системи менеджменту безпечності харчової продукції 22 грудня 2023