Н У Х Т

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

02 квітня 2021

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року.

Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ.

Спочатку дівчата зіграли в двох підгрупах, а далі розподіл місць визначався стиковими іграми між командами, що посіли відповідні місця в обох підгрупах.

У фінальній зустрічі зійшлися дві команди, що не втрачали очок у рамках групового етапу, – збірна нашого університету і Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Гра була запальною, проте, нашим футзалісткам цього разу не вдалося здолати суперниць. Матч завершився з рахунком 4:2 на користь харків’янок. Обидва голи нашої команди забила Анастасія Кліпаченко – на 18 і 32 хвилинах.

За підсумками турніру наша збірна посіла друге місце й завоювала срібні медалі. Крім того, були визначені переможниці у номінаціях, і найкращою гравчинею Кубку визнана наша Альона Кирильчук. Почесною грамотою був відзначений головний тренер команди НУХТ, старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка.

Під час урочистої церемонії нагородження призерок і переможниць змагань привітали представники організаторів змагань, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко та президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народний депутат України Іван Крулько. Вони подякували студентським командам за участь у змаганнях і подаровані емоції яскравої боротьби в кожній грі. Призерки і переможниці змагань отримали від організаторів не лише чудові нагороди і кубки, а й яскраві весняні букети, які надзвичайно личили дівчатам.

Опублікований: 02-04-2021
Читайте також:
Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Семінар розпочався з обґрунтування акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці 03 липня 2019

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Підсумковий етап освіти

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ розпочалися державні екзамени. Студенти груп ресторанного та кулінарного напрямів успішно склали перший етап державного іспиту – пробні роботи, які традиційно відбувалися за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумковий етап освіти 01 лютого 2024

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах

16 та 18 червня на кафедрі технології цукру і підготовки води успішно пройшли захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів в онлайн-режимі. Підготовка кваліфікаційних робіт здійснювалася дистанційно, що потребувало особливої відповідальності, як здобувачів, так і викладачів кафедри. Слід відзначити, що всі кваліфікаційні роботи виконані з метою удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усі кваліфікаційні роботи бакалаврів кафедри технології цукру і підготовки води виконані на реальних підприємствах 19 червня 2020