Н У Х Т

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

02 april 2021

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року.

Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ.

Спочатку дівчата зіграли в двох підгрупах, а далі розподіл місць визначався стиковими іграми між командами, що посіли відповідні місця в обох підгрупах.

У фінальній зустрічі зійшлися дві команди, що не втрачали очок у рамках групового етапу, – збірна нашого університету і Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Гра була запальною, проте, нашим футзалісткам цього разу не вдалося здолати суперниць. Матч завершився з рахунком 4:2 на користь харків’янок. Обидва голи нашої команди забила Анастасія Кліпаченко – на 18 і 32 хвилинах.

За підсумками турніру наша збірна посіла друге місце й завоювала срібні медалі. Крім того, були визначені переможниці у номінаціях, і найкращою гравчинею Кубку визнана наша Альона Кирильчук. Почесною грамотою був відзначений головний тренер команди НУХТ, старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка.

Під час урочистої церемонії нагородження призерок і переможниць змагань привітали представники організаторів змагань, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко та президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народний депутат України Іван Крулько. Вони подякували студентським командам за участь у змаганнях і подаровані емоції яскравої боротьби в кожній грі. Призерки і переможниці змагань отримали від організаторів не лише чудові нагороди і кубки, а й яскраві весняні букети, які надзвичайно личили дівчатам.

Published on: 06-04-2021
Read also:
Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі відбулася гостьова лекція «Effect of extract from chokeberry on the properties of stored potato starch gels» доцентки Жешувського університету (Польща) Грети Адамчик  для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх  програм «Технології хліба, кондитерських, макарон...

READ YOURSELF

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 october 2021

День вишиванки на кафедрі гуманітарних дисциплін

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін провели низку заходів до Дня вишиванки. Так, особливу увагу було зосереджено на регіональних відмінностях української вишивки, адже кожний край нашої держави має свої унікальні орнаменти, кольори та техніки, що відображають його багату культурну спадщину. Викладачі та студенти обговорили, як ці традиційні ел...

READ YOURSELF

День вишиванки на кафедрі гуманітарних дисциплін 16 may 2025

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв»

16 лютого у рамках проведення гостьових лекцій на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбулася онлайн-лекція фахівця технічної підтримки польського відділу міжнародної компанії «Festo» Максима Даценка для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». До лекції також приєдн...

READ YOURSELF

Чергова гостьова лекція для здобувачів освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» 20 february 2023

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладач кафедри технології оздоровчих продуктів, доцент Світлана Бажай-Жежерун за сприяння керівництва гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва прочитала для учнів гімназії лекцію «Оздоровче харчування як розвиток уявлень про ідеальну їжу». Викладач акцентувала увагу слухачів на взаємозв'язку здоров'я і харчування, актуальності створення інновацій...

READ YOURSELF

Про оздоровче харчування дізналися київські гімназисти від викладача кафедри технології оздоровчих продуктів 10 may 2019