Н У Х Т

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

02 april 2021

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року.

Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ.

Спочатку дівчата зіграли в двох підгрупах, а далі розподіл місць визначався стиковими іграми між командами, що посіли відповідні місця в обох підгрупах.

У фінальній зустрічі зійшлися дві команди, що не втрачали очок у рамках групового етапу, – збірна нашого університету і Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця.

Гра була запальною, проте, нашим футзалісткам цього разу не вдалося здолати суперниць. Матч завершився з рахунком 4:2 на користь харків’янок. Обидва голи нашої команди забила Анастасія Кліпаченко – на 18 і 32 хвилинах.

За підсумками турніру наша збірна посіла друге місце й завоювала срібні медалі. Крім того, були визначені переможниці у номінаціях, і найкращою гравчинею Кубку визнана наша Альона Кирильчук. Почесною грамотою був відзначений головний тренер команди НУХТ, старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка.

Під час урочистої церемонії нагородження призерок і переможниць змагань привітали представники організаторів змагань, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко та президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народний депутат України Іван Крулько. Вони подякували студентським командам за участь у змаганнях і подаровані емоції яскравої боротьби в кожній грі. Призерки і переможниці змагань отримали від організаторів не лише чудові нагороди і кубки, а й яскраві весняні букети, які надзвичайно личили дівчатам.

Published on: 06-04-2021
Read also:
Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами. Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge En...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою 03 august 2022

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU

Згідно з липневим рейтингом «4InternationalColleges&Universities» наш навчальний заклад у 2022 році посідає 29 місце серед українських (у 2021 – 37-ме) і 4692 місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їхніх ве...

READ YOURSELF

На 8 позицій вгору просунувся НУХТ у веб-рейтингу університетів від 4ICU 22 august 2022

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

5 грудня 2022 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція «Alternative food sources» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра (Slovak University of Agriculture in Nitra) Еви Іванісової, PhD. Лекція була прочитана дл...

READ YOURSELF

Лекція словацької викладачки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 07 december 2022

НУХТ утримує високі позиції за цитуванням у профілях Google Scholar

Розпочалася зимова сесія міжнародних і національних рейтингів університетів за показниками діяльності. Днями Webometrics опублікував нову, 13-ту редакцію свого дочірнього TRANSPARENT RANKING: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles, що ранжує кращі університети світу за цитуванням у профілях Google Scholar. До січневого рейтин...

READ YOURSELF

НУХТ утримує високі позиції за цитуванням у профілях Google Scholar 01 february 2022