Н У Х Т

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів

21 лютого 2020

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі.

Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження та поставлений експеримент досліджень  у технології безалкогольного пива, виноробства, крафтового пива та удосконалення процесів зброджування спиртових бражок . Деякі роботи особливо сподобалися Екзаменаційній комісії в силу своєї фундаментальної спрямованості і ретельного дослідження.

Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи на запитання членів комісії. Традиційно кожний виступ доповідача супроводжувався демонстрацією результатів досліджень із використанням мультимедійної презентації.

Соломія Микицей, Юлія Мовчан, Тетяна Яковенко, Ірина Смажко, Андрій Авраменко, Андрій Нетребко, Андрій Семенов, Сергій Петросян, Оксана Харьківська, Ігор Біляєв та  всі інші випускники – випускова кафедра пишається вами!

Оголошуючи результати захисту атестаційних робіт, голова ЕК, завідувач кафедри промислової біотехнології Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», професор Тетяна Тодосійчук зазначила, що студенти продемонстрували вміння стисло, змістовно, послідовно і чітко викласти сутність  результатів дослідження; здатність аргументовано захищати власні ідеї.

За результатами захисту здобувачам присвоєний освітній ступінь «магістр» за спеціальністю «Харчові технології», освітньою програмою «Технології продуктів бродіння і виноробства».

Кафедра вітає здобувачів із успішним захистом магістерських робіт і бажає, щоб знання, отримані в університеті, завжди допомогли зробити правильний вибір і забезпечили гідне майбутнє!

Опублікований: 21-02-2020
Читайте також:
У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів

20 вересня у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів – День здоров'я. Цьогорічний захід був відзначений гарним настроєм студентів, бажанням отримати перемогу у спортивних естафетах, згуртованістю і дружбою єдиної студентської родини, незалежно від віку, групи чи курсу. Перший конкурс «Строю і піс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося найулюбленіше свято всіх студентів 21 вересня 2018

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі

9 листопада науково-педагогічні працівники університету, зокрема факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій взяли участь у круглому столі «Зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів: тренди та перспективи», ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі практики зі зменшення споживання солі, цукру, насичених і транс-жирів у харчовому раціоні обговорювали наші викладачі 10 листопада 2021

Захищають кваліфікаційні роботи здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форми навчання захищають кваліфікаційні роботи. Атестація здобувачів відбулася у формі публічного захисту з використанням сучасних технологій дистанційного навчання. Магістранти представили ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захищають кваліфікаційні роботи здобувачі магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 20 лютого 2023

Семінар для гарантів освітніх програм провели фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету

Надання якісних освітніх послуг – головний пріоритет колективу нашого університету. Наші фахівці невпинно працюють над розробленням нових інноваційних освітніх програм і вдосконаленням уже існуючих. Тримати руку, як то кажуть, на пульсі всіх викликів, вчасно здійснювати необхідні кроки для формування освітньої траєкторії наших здобувачів викладацьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар для гарантів освітніх програм провели фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету 02 квітня 2021