Н У Х Т

До локального моніторингу освітніх програм кафедри фінансів долучаються і здобувачі освіти

24 січня 2023

До локального моніторингу освітніх програм кафедри фінансів долучаються і здобувачі освіти

20 січня 2023 року на кафедрі фінансів відбулася зустріч гаранток освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, доценток Світлани Бойко та Інни Дем’яненко, членів робочих груп освітніх програм, завідувачки кафедри Лади Шірінян і викладачів та здобувачів освіти, які навчаються за зазначеними освітніми програмами.

Під час зустрічі обговорили необхідність внесення змін до освітніх програм у зв’язку зі зміною назви спеціальності. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. № 1392 «Про внесення змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти» найменування спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» змінено на «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Зокрема, члени робочої групи запропонували включити до обов’язкового блоку освітніх програм першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня дисципліни, пов’язані з фондовим ринком, а також доповнити відповідними дисциплінами каталог вибіркових компонент освітньої програми, що дасть змогу поглибленого вивчення за зазначеним напрямом і забезпечення програмних результатів навчання.

Крім того, обговорили пропозиції здобувачів щодо змін у структурі освітніх компонентів і змісті робочих програм окремих дисциплін.

Учасниками зустрічі було прийнято рішення включити пропозиції до звіту з локального моніторингу, підготувати проєкти освітніх програм та проєкт змін до освітніх програм для розміщення на сайті університету з метою громадського обговорення.

Опублікований: 24-01-2023
Читайте також:
Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

 На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття асистента кафедри Андрія Боярчука з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів  3 курсу спеціальності  «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Відкрите заняття було присвячене аналізу пива. Студенти разом із викладачем визначали...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бездоганне володіння матеріалом і чудовий контакт із аудиторією – родзинки роботи викладачів кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 березня 2018

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

22 лютого на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Варто згадати, що студенти кафедри технології молока і молочних продуктів проявляють себе не тільки у виконанні магістерських робіт, а й беруть участь і перемагають у всеукраїнських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 25 лютого 2019

Підприємці і голова обласної адміністрації відвідали Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій відвідала делегація в складі підприємців, роботодавців і голови обласної адміністрації Руслана Марцінків. Міська влада налагоджує співпрацю між підприємствами Івано-Франківська та закладами професійно-технічної освіти, адже, як кажуть чиновники,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підприємці і голова обласної адміністрації відвідали Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ 21 березня 2018

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

13 вересня 2018 р. відбулася довгоочікувана для аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології, активного учасника наукового гуртка «Biotech» Миколи Івахнюка подія – представлення на засіданні кафедри результатів кандидатської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – «біотехнологія». Тема дисертаційної роботи – «Синтез мікробного полісахариду етапол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 14 вересня 2018