Н У Х Т

До локального моніторингу освітніх програм кафедри фінансів долучаються і здобувачі освіти

24 січня 2023

До локального моніторингу освітніх програм кафедри фінансів долучаються і здобувачі освіти

20 січня 2023 року на кафедрі фінансів відбулася зустріч гаранток освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, доценток Світлани Бойко та Інни Дем’яненко, членів робочих груп освітніх програм, завідувачки кафедри Лади Шірінян і викладачів та здобувачів освіти, які навчаються за зазначеними освітніми програмами.

Під час зустрічі обговорили необхідність внесення змін до освітніх програм у зв’язку зі зміною назви спеціальності. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. № 1392 «Про внесення змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти» найменування спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» змінено на «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Зокрема, члени робочої групи запропонували включити до обов’язкового блоку освітніх програм першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня дисципліни, пов’язані з фондовим ринком, а також доповнити відповідними дисциплінами каталог вибіркових компонент освітньої програми, що дасть змогу поглибленого вивчення за зазначеним напрямом і забезпечення програмних результатів навчання.

Крім того, обговорили пропозиції здобувачів щодо змін у структурі освітніх компонентів і змісті робочих програм окремих дисциплін.

Учасниками зустрічі було прийнято рішення включити пропозиції до звіту з локального моніторингу, підготувати проєкти освітніх програм та проєкт змін до освітніх програм для розміщення на сайті університету з метою громадського обговорення.

Опублікований: 24-01-2023
Читайте також:
Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція керівниці сімейної кав’ярні-кондитерської «SweetKingdom», кандидатки технічних наук Наталії Пастушенко. Лекцію «Сучасні тенденції у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для декорування тортів і тістечок» фахівчиня прочитала для здобувачів освітнього ступе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новими знаннями про технології кремів збагатилися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 травня 2021

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників

1 серпня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників. Створення електронного кабінету дозволить вступнику подавати заяви про вступ до закладів вищої освіти. Зареєструвати електронний кабінет вступники зможуть протягом всього періоду подання заяв до закладів вищої освіти. Цього року системою подання заяв в електронній формі зможуть ско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває реєстрація електронних кабінетів вступників 03 серпня 2020

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу

Співпраця викладачів закладів вищої освіти та експертів із багаторічним досвідом створює передумови для ведення навчального процесу, орієнтованого на майбутню професійну діяльність здобувачів освіти. Таке партнерство забезпечує інтеграцію теоретичних знань із практичними компетенціями, що є визначальним чинником формування конкурентоспроможності ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи від експертів – ключ до вдосконалення професійної підготовки та підвищення ефективності навчального процесу 26 листопада 2024

Мотиваційна зустріч із випускницею

У межах дисципліни «Інноваційні ресторанні  технології» випускниця Дарина Юрченко зустрілася з магістрантами освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» й розповіла про компанію «Eat me at», в якій зараз займає посаду технолога. Гостя поділилася зі здобувачами практичним досвідом у сфері виробництва, звернула увагу на ін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна зустріч із випускницею 14 вересня 2021