Н У Х Т

До локального моніторингу освітніх програм кафедри фінансів долучаються і здобувачі освіти

24 січня 2023

До локального моніторингу освітніх програм кафедри фінансів долучаються і здобувачі освіти

20 січня 2023 року на кафедрі фінансів відбулася зустріч гаранток освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, доценток Світлани Бойко та Інни Дем’яненко, членів робочих груп освітніх програм, завідувачки кафедри Лади Шірінян і викладачів та здобувачів освіти, які навчаються за зазначеними освітніми програмами.

Під час зустрічі обговорили необхідність внесення змін до освітніх програм у зв’язку зі зміною назви спеціальності. Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. № 1392 «Про внесення змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти» найменування спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» змінено на «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Зокрема, члени робочої групи запропонували включити до обов’язкового блоку освітніх програм першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня дисципліни, пов’язані з фондовим ринком, а також доповнити відповідними дисциплінами каталог вибіркових компонент освітньої програми, що дасть змогу поглибленого вивчення за зазначеним напрямом і забезпечення програмних результатів навчання.

Крім того, обговорили пропозиції здобувачів щодо змін у структурі освітніх компонентів і змісті робочих програм окремих дисциплін.

Учасниками зустрічі було прийнято рішення включити пропозиції до звіту з локального моніторингу, підготувати проєкти освітніх програм та проєкт змін до освітніх програм для розміщення на сайті університету з метою громадського обговорення.

Опублікований: 24-01-2023
Читайте також:
Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулися одразу два відкритих практичних заняття. Старший викладач Ольга Пушка провела заняття «Технологія кулінарної продукції з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини та кролів» для студентів ІІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Технологія продукції рестор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють молоді викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 27 листопада 2018

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету

24 травня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету відбувся круглий стіл «Показники ефективності наукової діяльності». Доповідач Інна Путіліна розповіла присутнім про кількісні показники ефективності наукової діяльності, публікаційну активність та цитованість авторів наукових праць. Також під час круглого столу на пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Круглий стіл у Науково-технічній бібліотеці університету 24 травня 2018

Першокурсники практикують англомовні навички, презентуючи життєписи видатних українців

Чергове засідання з циклу «Видатні українці» («Remarkable Ukrainians»), присвячене династії Симиренків, підготували студенти групи ТІ-1-5 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов’ю Сапон-Аблязовою. Родина Симиренків пройшла шлях від збіднілих козаків-кріпаків до міл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники практикують англомовні навички, презентуючи життєписи видатних українців 24 квітня 2024

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі здобувачами групи 641 відокремленого структурного підрозділу «Кам’янець-Подільський фаховий коледж харчової промисловості НУХТ», які навчалися за освітньо-професійною програмою 181 «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових конце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вступ до НУХТ на скорочений термін навчання дізналися випускники Кам’янець-Подільського фахового коледжу 28 червня 2022