Н У Х Т

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

26 лютого 2018

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна».

До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної діяльності Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України Олександр Стретович (голова), професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, к. т. н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко, асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяна Тракало (секретар ЕК).

Під час двох відкритих засідань комісією були заслухані 12 магістерських робіт. Магістранти чітко й аргументовано розкривали суть роботи, відповідали на запитання членів ЕК, а також на зауваження рецензента.

Екзаменаційна комісія відзначила, що всі студенти достатньо підготовлені теоретично та здатні застосовувати набуті знання на практиці. При виконанні роботи вони вирішували питання, пов’язані з підвищенням ефективності виробництва, введенням нового сучасного технологічного обладнання, розробленням нових технологій виробництва продуктів харчування та кормів для тварин, а також впровадженням передових технологій.

Особливо членам комісії сподобалися впевнені фахові виступи Тетяни Терещенко, Олександра Дмитренка, Тетяни Рябко та Олени Шатківської.

За результатами захисту Екзаменаційна комісія одноголосно присвоїла 12 студентам кваліфікацію магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Мальовничими куточками столиці насолодилися першокурсники-хімтехнологи

По-справжньому літній день, яскраві краєвиди дніпровських схилів, архітектура Маріїнського палацу зі старовинними фонтанами та Замку на горі (Київський академічний театр ляльок) справили незабутні враження на здобувачів першого курсу, що навчаються за освітньою програмою «Хімічні технології та інженерія». Першокурсники разом із наставницями академ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мальовничими куточками столиці насолодилися першокурсники-хімтехнологи 20 вересня 2021

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom

Академічна група ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою, академіком УАН Оксаною Шульгою та доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали провідне харчове підприємство України – ПрАТ «Київський маргариновий завод» Оlkom. Студенти на практиці побачили технологію виготовлення рафінованої олії, зміну органолептичних по...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство майбутніх експертів з Оlkom 08 травня 2024

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 червня завідувачкою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професоркою Олександрою Нєміріч проведено екзамен з дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» для здобувачів 2 курсу денної форми навчання. Екзамен відбувся в онлайн-форматі для забезпечення ідентифікації особи здобувача за допомогою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове підтвердження рівня знань: іспити складають другокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 червня 2020

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів

Незважаючи на складну епідеміологічну ситуацію й карантинні обмеження, пов’язані з нею, протягом навчального року, що минув, плідно працювали спеціалізовані вчені ради університету, де захищали свої дисертаційні дослідження на здобуття наукових степенів доктора наук і кандидата наук, як науковці НУХТ і його відокремлених структурних підрозділів, та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджені рішення про присудження наукових ступенів 12 липня 2021