Н У Х Т

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

26 лютого 2018

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна».

До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної діяльності Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України Олександр Стретович (голова), професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, к. т. н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко, асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяна Тракало (секретар ЕК).

Під час двох відкритих засідань комісією були заслухані 12 магістерських робіт. Магістранти чітко й аргументовано розкривали суть роботи, відповідали на запитання членів ЕК, а також на зауваження рецензента.

Екзаменаційна комісія відзначила, що всі студенти достатньо підготовлені теоретично та здатні застосовувати набуті знання на практиці. При виконанні роботи вони вирішували питання, пов’язані з підвищенням ефективності виробництва, введенням нового сучасного технологічного обладнання, розробленням нових технологій виробництва продуктів харчування та кормів для тварин, а також впровадженням передових технологій.

Особливо членам комісії сподобалися впевнені фахові виступи Тетяни Терещенко, Олександра Дмитренка, Тетяни Рябко та Олени Шатківської.

За результатами захисту Екзаменаційна комісія одноголосно присвоїла 12 студентам кваліфікацію магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 вересня 2020

Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету

22 серпня виповнюється 130 років від дня народження Костя Степановича Буревія (справжнє ім’я – Костянтин Степанович Сопляков, псевдоніми – Едвард Стрiха, Кость Соколовський, Варвара Жукова, Нехтенборенг) (1888-1934 рр.) – українського поета, драматурга, театрознавця, літературного критика, перекладача, громадського і політичного діяча. Кость Бурев...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Непересічні українці – герої тематичних виставок Науково-технічної бібліотеки університету 20 серпня 2018

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників

Незабаром розпочнеться вступна кампанія до аспірантури. Цьогоріч вступ до аспірантури уперше відбуватиметься онлайн із поданням заяв через електронні кабінети. Алгоритм дій вступників: - зареєструйте (у кого ще не зареєстрований) е-кабінет на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/ - з 3 вересня до 17:00 8 вересня зареєструйте заяви на вступні випробув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до аспірантури: алгоритм дій вступників 25 серпня 2025

Омріяне звання «Магістр»

Півтора роки плідної та безупинної роботи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» врешті вилилися в ефективні захисти випускових кваліфікаційних робіт. Лави дипломованих біотехнологів із кваліфікацією «магістр» поповнилися 44 випускниками 2020 року. Тисячі сторінок статей, патентів, нормативних документів; сотні літрів поживного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Омріяне звання «Магістр» 24 лютого 2020