Н У Х Т

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

26 лютого 2018

Галузь отримала 12 нових фахівців-магістрів з технології зберігання і переробки зерна

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна завершилися захисти магістерських робіт студентами денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна».

До складу Екзаменаційної комісії увійшли: к. т. н., доцент кафедри публічного адміністрування та менеджменту інноваційної діяльності Навчально-наукового інституту післядипломної освіти Національного університету біоресурсів і природокористування України Олександр Стретович (голова), професор, завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Шаповаленко, к. т. н., доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко, асистент кафедри технології зберігання і переробки зерна Тетяна Тракало (секретар ЕК).

Під час двох відкритих засідань комісією були заслухані 12 магістерських робіт. Магістранти чітко й аргументовано розкривали суть роботи, відповідали на запитання членів ЕК, а також на зауваження рецензента.

Екзаменаційна комісія відзначила, що всі студенти достатньо підготовлені теоретично та здатні застосовувати набуті знання на практиці. При виконанні роботи вони вирішували питання, пов’язані з підвищенням ефективності виробництва, введенням нового сучасного технологічного обладнання, розробленням нових технологій виробництва продуктів харчування та кормів для тварин, а також впровадженням передових технологій.

Особливо членам комісії сподобалися впевнені фахові виступи Тетяни Терещенко, Олександра Дмитренка, Тетяни Рябко та Олени Шатківської.

За результатами захисту Екзаменаційна комісія одноголосно присвоїла 12 студентам кваліфікацію магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології».

Опублікований: 26-02-2018
Читайте також:
Молодий викладач НУХТ – у ТОП-30 учасників 15 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф Україна»

15-й ювілейний сезон популярного кулінарного шоу «МастерШеф Україна» розпочався з новими викликами та яскравими учасниками, серед яких був і Артем Ущаповський – молодий викладач нашого університету, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії. Його шлях у проєкті був яскравим, хоч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий викладач НУХТ – у ТОП-30 учасників 15 сезону кулінарного проєкту «МастерШеф Україна» 17 березня 2025

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 квітня 2025

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

У нинішні буремні часи нам всім не завадить трохи свята, особливо, якщо воно сповнене справжніми українськими традиціями. Різдво – це завжди про надію, світло та віру. І навіть робочі будні можуть стати неймовірно натхненними, якщо ми зробимо їх такими. Наша творча молодь і фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку 28 грудня 2023

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан»

6 листопада на базі нашого університету відбулася підсумкова конференція XIІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», на якій свої наукові роботи захистили цьогорічні переможці конкурсу. Конкурс був започаткований у 2000 році Клубом пакувальників України й з того часу провод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті підвели підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Золотий каштан» 06 листопада 2018