Н У Х Т

До університету завітала делегація Чунцінського університету (Китайська Народна Республіка)

26 березня 2018

До університету завітала делегація Чунцінського університету (Китайська Народна Республіка)

26 березня в університеті побувала делегація Чунцінського університету разом із генеральним директором Україно-Китайського центру розвитку культури та освіти Вей Лімін і директором центру Віталієм Марченком.

Колеги з Китайської Народної Республіки прибули до нашої країни з метою налагодження співпраці з вищими навчальними закладами України, й не могли оминути увагою такий потужний і знаний у світі виш, як НУХТ.

Гості зустрілися з ректором, професором Анатолієм Українцем, який розповів про славетну історію університету, його сьогодення, інноваційні освітні програми підготовки фахівців, унікальні наукові дослідження і розробки наших вчених.

Проректор з міжнародної роботи Чунцінського університету Хавк Кху і начальник міжнародного відділу Чунцінського  університету Рекс Гао зацікавилися міжнародними програмами, за якими працює наш колектив і, зокрема, співпрацею з вишами і науковими установами КНР. Також гостей цікавила можливість започаткування програм академічної мобільності, підготовки наукових кадрів, ведення спільних наукових досліджень.

Знайомство з НУХТ вони продовжили на кафедрах машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, технології хлібопекарських і кондитерських виробів, інтегрованих автоматизованих систем управління, біотехнології і мікробіології. Там китайські фахівці детальніше дізналися про співпрацю наших кафедр з провідними виробниками обладнання, оглянули навчальні й наукові лабораторії, поспостерігали за лабораторними і практичними заняттями студентів. Гості були приємно вражені рівнем оснащення лабораторій, розмаїттям наукових інтересів наших викладачів і студентів.

У червні в Києві планується проведення україно-китайського конгресу, в рамках якого відбудеться підписання угоди про співпрацю між Національним університетом харчових технологій і Чунцінським університетом.

Опублікований: 26-03-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Махинько провела профорієнтаційний захід у Васильківському ліцеї № 6 (м. Васильків, Київської обл). Під час зустрічі з учнями 11 класу викладачка надала загальну інформацію про наш університет і більш детально ознайомила зі спеціальністю 181 «Харчові технології».  Крім тог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч у Васильківському ліцеї 13 вересня 2023

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування

21 березня на кафедрі іноземних мов професійного спрямування у теплій обстановці серед викладачів і запрошених студентів відбулося урочисте вручення грамот переможцям студентської олімпіади з іноземних мов. За перше місце на олімпіаді з англійської мови були відзначені Софія Дрьомова (Навчально-науковий інститут харчових технологій, група ТІ 1-5),...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисто вручили відзнаки переможцям студентської олімпіади на кафедрі інозмених мов професійного спрямування 22 березня 2019

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк взяла участь у прямому ефірі програми «52 вікенди», що виходить у прямому ефірі щосереди на телеканалі UA:Перший та на Українському радіо водночас. Її мета – пропагувати, популяризувати міста, регіони України, розповідати про їх туристичну привабливість, цікаві вікенди. Гості програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший 27 листопада 2018

Здорове харчування – принцип життя

Сьогодні на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась відкрита лекція «Зернові та бобові. Їх використання в аюрведі», яку прочитала професорка Наталія Фролова з дисципліни «Технології аюрведичної харчової продукції». На початку заняття викладачка продемонструвала здобувачам освіти завдання для самостійного опрацювання додатк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здорове харчування – принцип життя 24 жовтня 2023