Н У Х Т

Чергове поповнення книжкової полички здобувачів від наших викладачів

03 жовтня 2023

Чергове поповнення книжкової полички здобувачів від наших викладачів

Представляємо вашій увазі навчальний посібник «Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості», авторами якого є викладачі нашого університету харчових технологій Вікторія Кійко, Оксана Мельник, Олег Кузьмін, Наталія Попова. Посібник виданий у 2023 році за підтримки видавництва ОЛДІ-ПЛЮС (Херсон-Одеса).

У навчальному посібнику відображено багаторічний міжнародний і вітчизняний досвід, накопичений у сфері управління якістю. Розглянуто сучасні підходи до розроблення та впровадження СУЯ на підприємствах харчової промисловості відповідно до вимог міжнародних стандартів. Окрему увагу приділено інструментам управління якістю, особливостям проведення аудиту СУЯ та її сертифікації. Враховуючи швидкоплинні зміни середовища, в якому функціонують вітчизняні підприємства, важливе значення має удосконалення СУЯ, тому посібник містить окремий розділ, який допоможе читачам більш детально опанувати це питання.

Матеріал, викладений у навчальному посібнику, відповідає програмі дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи менеджменту якості харчової продукції», а також може бути використаним при вивченні інших дисциплін, зокрема «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції», при проходженні переддипломної практики та написанні кваліфікаційної роботи на здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Посібник може бути корисним для викладачів, фахівців, інженерно-технічних фахівців підприємств, що зайняті у сфері систем управління якістю продукції. Він рекомендований здобувачам ЗВО, котрі навчаються за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 076 «Підприємництво та торгівля», освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». 

Опублікований: 03-10-2023
Читайте також:
Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя

Здобувачі освіти, що вивчають харчові технології, повинні не лише опанувати свою спеціальність, але й бути прикладом свідомого ставлення до харчових продуктів. Для підвищення обізнаності про сучасний асортимент хлібопекарської галузі, особливості виготовлення й харчової цінності різних груп хлібних виробів професор кафедри технології хлібопекарськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інсайти, корисні і для фаху, і для повсякденного життя 07 березня 2025

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів

Будь-яка нова книга – це завжди цікавинка, подія в науковому житті. Авторський колектив – ректор університету Анатолій Українець, завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів Галина Сімахіна, професор Наталія Науменко, асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Світлана Камінська – підготував і видав наукову монографію «Заморожені плодов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшла нова наукова монографія про технології заморожених плодово-ягідних напівфабрикатів 01 жовтня 2019

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів

24 листопада 2021 року професор Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) Едгар Перез Естеве прочитав англійською мовою гостьову лекцію «Нанотехнології у харчовій промисловості» для магістрантів освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування та переробки молока», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», «Тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція професора Політехнічного університету Валенсії (Іспанія) для наших магістрантів 25 листопада 2021

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу

17 липня 2024 року здобувачі освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) долучилися до онлайн-вебінару «Сучасні стратегії найму та автоматизація процесу: від ідеального кандидата до продуктивного співробітника» від команди фахівців PeopleForce ‒ професійної HRM платформи для автоматизації HR та рекрутингу процесів. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новації в HR-сфері від команди PeopleForce для менеджерів персоналу 18 липня 2024