Н У Х Т

Чергове поповнення книжкової полички здобувачів від наших викладачів

03 жовтня 2023

Чергове поповнення книжкової полички здобувачів від наших викладачів

Представляємо вашій увазі навчальний посібник «Системи управління якістю на підприємствах харчової промисловості», авторами якого є викладачі нашого університету харчових технологій Вікторія Кійко, Оксана Мельник, Олег Кузьмін, Наталія Попова. Посібник виданий у 2023 році за підтримки видавництва ОЛДІ-ПЛЮС (Херсон-Одеса).

У навчальному посібнику відображено багаторічний міжнародний і вітчизняний досвід, накопичений у сфері управління якістю. Розглянуто сучасні підходи до розроблення та впровадження СУЯ на підприємствах харчової промисловості відповідно до вимог міжнародних стандартів. Окрему увагу приділено інструментам управління якістю, особливостям проведення аудиту СУЯ та її сертифікації. Враховуючи швидкоплинні зміни середовища, в якому функціонують вітчизняні підприємства, важливе значення має удосконалення СУЯ, тому посібник містить окремий розділ, який допоможе читачам більш детально опанувати це питання.

Матеріал, викладений у навчальному посібнику, відповідає програмі дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 3. Системи менеджменту якості харчової продукції», а також може бути використаним при вивченні інших дисциплін, зокрема «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції», при проходженні переддипломної практики та написанні кваліфікаційної роботи на здобуття освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр».

Посібник може бути корисним для викладачів, фахівців, інженерно-технічних фахівців підприємств, що зайняті у сфері систем управління якістю продукції. Він рекомендований здобувачам ЗВО, котрі навчаються за спеціальностями 181 «Харчові технології» та 076 «Підприємництво та торгівля», освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». 

Опублікований: 03-10-2023
Читайте також:
Студенти-міжнародники завершили стажування у Вільнюському університеті (Литва)

Студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» відвідали Вільнюський університет. Поїздка була організована з української сторони – завідувачем кафедри міжнародної економіки, професором Світланою Гуткевич і директором Навчально-наукового інституту економіки і управління, доцентом Олегом Шереметом, з литовської – деканом Каунаського факуль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-міжнародники завершили стажування у Вільнюському університеті (Литва) 09 квітня 2019

До обговорення розвитку олійно-жирової галузі України та світу долучилася завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів

В умовах безпрецедентних заходів безпеки та на оригінальній локації (у конференц-холі арт-готелю «Баккара») цього разу працювала  Міжнародна конференція «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку тринадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». Аналітичний аналіз напрямів розвитку олійно-жирової галузі України та св...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення розвитку олійно-жирової галузі України та світу долучилася завідувачка кафедри технології жирів, хімічних технологій та косметичних засобів 20 жовтня 2020

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна»

Напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця кожна людина має можливість від щирого серця виконати свій душевний обов’язок,  допомогти тим, хто особливо потребує уваги та любові. Не один рік студенти-волонтери Вінницького коледжу нашого університету беруть участь у благодійній програмі  ГО «Сонячна країна» – «Святі дива Миколая». З 12 по 14 грудня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Вінницького коледжу долучилися до благодійної програми ГО «Сонячна країна» 22 грудня 2018

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин»

Відповідно до графіка навчального процесу студенти групи ТІ-ІІ-6 під керівництвом доцента кафедри технології зберігання і переробки зерна Олени Супрун-Крестової відвідали ТОВ «Столичний млин». Виробнича потужність цього європейського підприємства дає змогу щоденно постачати понад 1000 тонн високоякісного борошна та іншої продукції українським і зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У технологічній складності виробництва борошна пересвідчилися другокурсники на ТОВ «Столичний млин» 07 лютого 2018