Н У Х Т

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм

01 липня 2022

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм

Наприкінці навчального року в університеті відбулася низка тренінгів із підготовки до акредитацій, організованих Центром моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету для гарантів освітніх програм.

Протягом 27-28 червня гаранти, що готують свої освітньо-професійні та освітньо-наукові програми до акредитації у наступному навчальному році, мали можливість вивчити досвід колег, що уже успішно подолали цей шлях.

А 30 червня вони отримали унікальну можливість дізнатися про погляд з іншої сторони – тренінги продовжилися зустріччю з членами Галузевих експертних рад (ГЕР) Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наш університет представлений у трьох ГЕР, за галузями знань 13 «Механічна інженерія», 16 «Хімічна та біоінженерія» і 18 «Виробництво та технології».

Корисною і цікавою була інформація від професорів Олександра Гавви і Володимира Ковбаси та доцентки Наталії Грегірчак, які розповіли про роботу Галузевих експертних рад. Присутні дізналися, якими нормативними документами керуються у своїй діяльності ГЕР, які функції виконують, як побудована їх робота, яким чином формується експертний висновок, як заклад освіти може підсилити свої позиції, доповнити сильні сторони освітньої програми. Фахівці закцентували увагу на основних проблемних питаннях, які виникали на етапі розгляду справ Галузевими експертними радами, дали поради, на які аспекти варто звернути увагу при підготовці акредитаційних справ, та відповіли на питання.

Закриваючи роботу тренінгів, Олена Подобій висловила подяку їх спікерам і учасникам за активність і зацікавленість. Учасники, в свою чергу, щиро подякували за організацію такого мотивуючого й цікавого заходу.

Опублікований: 01-07-2022
Читайте також:
Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів»

Щороку в Національному університеті харчових технологій проводиться, де наші здобувачі мають змогу висвітлити результати своєї плідної наукової праці, якою займалися під керівництвом наукових наставників. Секція «Експертиза харчових продуктів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковою новизною і нестандартними підходами вразили доповідачі секції «Експертиза харчових продуктів» 19 квітня 2021

Бути в тренді з FoReCH 2021

З 29 вересня по 1 жовтня працював Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2021. Здобувачі вищої освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу не могли пропустити цю подію, тому разом із викладачами відвідали наймасштабнішу виставку осені сфери HoReCa у Міжнародному Виставковому Центрі. Кожного рок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бути в тренді з FoReCH 2021 04 жовтня 2021

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію». Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі 22 лютого 2021

Ключові тренди, що формують майбутнє економіки країни – у фокусі уваги викладачів

Викладачі кафедри економічної теорії взяли участь у конференції «UAFIN.TECH 2024: Future with AI», організованій Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній. Захід став ключовою платформою для обговорення новітніх рішень у сфері цифрової трансформації бізнесу, фінансових технологій та ролі штучного інтелекту в сучасній економіці.  Прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключові тренди, що формують майбутнє економіки країни – у фокусі уваги викладачів 20 грудня 2024