Н У Х Т

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

03 червня 2021

Онлайн-профзустріч доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш провела зустріч у режимі онлайн-конференції з учнями Професійно-технічного училища № 46 с. Лазірки Оржицького району Полтавської області.

Під час зустрічі учні груп ТУ-2, № 32, що навчаються за робітничими спеціальностями кондитер, кухар були ознайомлені зі структурою університету, його багаторічною історією, умовами вступу до Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Студенти отримали інформацію щодо умов навчання, проходження практики, можливостей працевлаштування за фахом на провідних підприємствах харчової промисловості, ознайомилися з рекламними матеріалами.

Наталія Фалендиш також відповіла на запитання стосовно умов проживання у студмістечку університету та організації дозвілля для здобувачів вищої освіти.

Сподіваємося, що учасники зустрічі незабаром оберуть наш університет і приєднаються до дружної студентської родини Навчально-наукового інституту харчових  технологій НУХТ.

Опублікований: 03-06-2021
Читайте також:
Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом

Нещодавно у межах вивчення нормативної дисципліни «Lean-виробництво харчової продукції» відбулася зустріч здобувачів освіти магістерської міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з Ph.D з економіки Університету Сандерленд (Великобританія), сертифікованим тренером Shingo Institute (США), експертом з ощадливого вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з ощадливим виробництвом 16 листопада 2023

Перший досвід педагогічної діяльності аспірантів кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування

На кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування відбувся захист педагогічної практики аспірантів. Здобувачі третього рівня вищої освіти Ярослав Войтюк, Олег Ченцов, Іван Глущенко і Михайло Цюрпита відзвітували комісії в складі завідувача кафедри, професора Миколи Якимчука, професора Валентина Олішевського, доцентів Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший досвід педагогічної діяльності аспірантів кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування 18 червня 2024

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів

Студенти групи ХЕ-1-10 з кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник прогулялися затишними парками на київських кручах. Парк «Володимирська гірка» вражає чудовими краєвидами та пам'ятником Володимиру Великому. Пройшлися пішохідно-велосипедним мостом, який з’єднує парк та Арку дружби народів і отримали сюрприз – фото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіння прогулянка здобувачів кафедри експертизи харчових продуктів 15 вересня 2021

Про 3D-моделювання, інженерні професії та кар’єрні можливості: зустріч здобувачів освіти із стейкхолдерами

Днями кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування радо вітала стейкхолдерів – провідну фахівчиню із залучення та розвитку молоді ПрАТ «МХП» Марину Шептицьку та директора проєктно-конструкторського технологічного інституту «Спектр» Руслана Лича. Гостей зустрічали та супроводжували старший викладач Андрій Слюсенко і доце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про 3D-моделювання, інженерні професії та кар’єрні можливості: зустріч здобувачів освіти із стейкхолдерами 09 квітня 2025