Н У Х Т

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

15 лютого 2022

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Онлайн-навчання продовжується, тому і профорієнтаційна робота поки не змінила свій формат, але саме він дозволяє охопити відокремлені структурні підрозділи НУХТ в усіх куточках України.

Із метою представлення освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів, професорка Оксана Шульга 15 лютого зустрілася зі здобувачами технологічних спеціальностей Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ. Викладачка докладно розповіла про програму, її переваги й працевлаштування випускників та відповіла на всі питання учасників зустрічі.

Кафедра експертизи харчових продуктів вдячна завідувачу економіко-технологічного відділення Тарасу Березюку за оперативну організацію зустрічі. 

Опублікований: 15-02-2022
Читайте також:
Просвітницький захід першокурсників кафедри економіки і права

Останні дні семестру для студентів – завжди гаряча і активна пора, тому в метушні здавання іспитів й заліків студенти групи ЕП-1-1 кафедри економіки і права вирішили відвідати цікаве та пізнавальне місце – Музей історії міста Києва. Це унікальна музейна структура столиці, що об’єднує 8 філій, які органічно доповнюють загальну концепцію Музею. Пер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Просвітницький захід першокурсників кафедри економіки і права 24 грудня 2019

Випускниця НУХТ – в ефірі Громадського радіо

Журналісти Громадського радіо поговорили з хімікинею-технологинею Юлією Гагаріною, випускницею нашої кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів. Під час зустрічі йшлося про культуру споживання косметики у пострадянському просторі та на заході, хімію в побуті і тестування на тваринах, про те, як працює вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця НУХТ – в ефірі Громадського радіо 07 квітня 2020

Презентація освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в коледжах НУХТ

Карантин має не тільки недоліки щодо організації навчального процесу в закладах освіти, але й надає переваги щодо проведення профорієнтаційної роботи на відстані. З метою представлення наймолодшої кафедри НУХТ та її освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (освітній ступінь «Бакалавр») у коледжах універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» в коледжах НУХТ 19 листопада 2021

Профорієнтаційна робота кафедри фізики та професійної безпеки продовжується

Напередодні першого у 2024-2025 навчальному році Дня вступника університету завідувачка кафедри фізики та професійної безпеки Світлана Літвинчук відвідала ліцей №19 «Межигірський» Подільського району м. Києва. Майбутні вступники отримали інформацію про навчання, студентське життя, організацію дозвілля та побут студентів, перспективи професійної ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота кафедри фізики та професійної безпеки продовжується 24 вересня 2024