Н У Х Т

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

26 березня 2024

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

Маркетингові мейнстріми у закладах харчування та фудтренди, що виводять бренди на новий рівень. Про це і не тільки говорили майбутні маркетологи на черговому засіданні студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Вишукані смаки, креатив та естетика, найсміливіші ідеї відомих рестораторів і харчових брендів зібрали у дружньому колі маркетологів-інтелектуалів здобувачів спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Журналістика» (освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Вектор досліджень задала доцентка кафедри маркетингу Світлана Ткачук.

Парад гастрономічних пристрастей презентували юні маркетологині Карина Залевська, Євгенія Штефан і Вікторія Скицько. Дослідження дівчат охопило різноманітні напрями – маркетингові інновації корейських ресторанів, кулінарний ф’южн, творчі гастрономічні рішення та інноваційні десерти, що поєднують серця клієнтів із серцем ресторану. Маркетингові дослідження здобувачок доповнювалися витонченими нотками французької кухні: вишукані птіфур незвичних форм, десерт дня як приємний бонус за очікування – до речі, дуже вдалий прийом сервісного маркетингу; та, звісно, лайфхаки SMM від відомих рестораторів. Не менш цікавими були й дослідження органічних маркетингових фудтрендів: виявляється, солодке без цукру – це не просто реальність, але й нове віяння на ринку харчових продуктів, а «Органік стандарт» є вдалим напрямом у формуванні іміджу компанії. Наприкінці дівчата надали цікаві приклади спонсорства як рекламної комунікації українських харчових брендів.

Приємно й те, що доповіді викликали жваву дискусію – що насправді корисно, а що є лише маркетинговим прийомом, що дійсно є привабливим, і, головне, які тенденції варто взяти за приклад, і що удосконалити у своїй майбутній професійній діяльності маркетолога чи маркетологині.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
Гостьова лекція для магістрантів кафедри економіки і права та кафедри маркетингу від професорки Естонського університету

Магістранти спеціальностей 051 «Економіка підприємства» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» 23 вересня 2021 року мали унікальну можливість прослухати лекцію «Економіка та підприємництво в умовах цифровізації: приклад Естонії» від докторки економічних наук, професорки, дослідниці Естонського університету підприємництва Майнор (Es...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри економіки і права та кафедри маркетингу від професорки Естонського університету 24 вересня 2021

Скарбничка нагород університету поповнилася новими відзнаками

Двічі на рік – навесні та восени – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та Товариство «Знання» України проводять конкурс із врученням дипломів відповідної категорії та конкурс у номінаціях серед вищих навчальних закладів, переможці яких нагороджуються Гран-прі, золотими, срібними та бронзовими медалями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Скарбничка нагород університету поповнилася новими відзнаками 15 листопада 2018

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Міжнародна академічна мобільність. Можливості для студентів». У заході взяли участь здобувачі освіти першого та третього курсів. Відповідальна за міжнародну діяльність на кафедрі Марія Грицевіч підготувала доповідь, у якій розповіла про можливості для студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 березня 2021

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я

Опановувати ази фаху студенти-біотехнологи починають вже на 2 курсі в рамках дисципліни «Загальна біотехнологія». Дисципліна нелегка, але надзвичайно важлива, адже дає можливість досконало розібратися в біотехнологічних термінах, ознайомитися з усією багатоманітністю біотехнологічних процесів, усвідомити всі перспективи біотехнологічної науки та де...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мікробний синтез лимонної кислоти: від А до Я 12 травня 2021