Н У Х Т

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

28 березня 2024

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія).

Як учасниця міжнародного наукового проекту «SWorld» (Україна, Молдова, Болгарія, Німеччина та ін.) Марія Омельченко стала членкинею оргкомітету міжнародних науково-практичних конференцій і симпозіумів, які проводяться у межах проєкту.

SWorld – проєкт, який слугує відмінним стартом для всіх, хто цікавиться наукою. Він сприяє обміну досвідом, встановленню нових контактів, дає можливість комунікувати з авторами інших публікацій та брати участь у міжнародних конференціях. Цей проєкт має велике значення і є дуже корисним для наукових працівників, викладачів, аспірантів і здобувачів.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає Марію Омельченко з успішним розвитком наукової кар'єри!

Опублікований: 28-03-2024
Читайте також:
Світла пам'ять колезіі…

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 31 серпня 2025 року на 87 році обірвалося життя Заїнчковського Анатолія Олександровича – доктора економічних наук, професора, колишнього завідувача кафедри економіки і права НУХТ. Народився Анатолій Олександрович 18 липня1939 року у с. Верхівня Ружинського району Житомирської області. У 1964 році  закінч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам'ять колезіі… 01 вересня 2025

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство»

20-22 лютого 2017 року на кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство (за видами)». Очолив роботу екзаменаційної комісії доктор географічних наук, професор, завідувач кафедри країнознавства і туризму НАУ Геннадій Балабанові. У складі комісії працювал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу вперше відбувся захист дипломних робіт освітнього ступеню «магістр», спеціальності «Туризмознавство» 27 лютого 2017

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся випуск магістрів за спеціальністю «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Національного університету біоресурсів і природокористування України, доцента Олександра Савченка (гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів вперше представили кваліфікаційні роботи з розроблення технологій аюрведичних харчових продуктів 24 лютого 2017

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України. Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 170...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів 08 листопада 2019