Н У Х Т

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

28 березня 2024

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції – учасниця міжнародного наукового проєкту «SWorld»

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко увійшла до складу експертної ради міжнародних наукових журналів, що входять до наукометричних баз IndexCopernicus та GoogleScholar – «Scientific look into the future» (Україна), «Modern engineering and innovative technologies» (Німеччина) і «SWorldJournal» (Болгарія).

Як учасниця міжнародного наукового проекту «SWorld» (Україна, Молдова, Болгарія, Німеччина та ін.) Марія Омельченко стала членкинею оргкомітету міжнародних науково-практичних конференцій і симпозіумів, які проводяться у межах проєкту.

SWorld – проєкт, який слугує відмінним стартом для всіх, хто цікавиться наукою. Він сприяє обміну досвідом, встановленню нових контактів, дає можливість комунікувати з авторами інших публікацій та брати участь у міжнародних конференціях. Цей проєкт має велике значення і є дуже корисним для наукових працівників, викладачів, аспірантів і здобувачів.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає Марію Омельченко з успішним розвитком наукової кар'єри!

Опублікований: 28-03-2024
Читайте також:
Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – це фундамент якісної вищої освіти і детермінанта її успішного розвитку. Новий навчальний рік на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності мають керуватися всі учасники освітнього процесу під час навчання, викладання та провадження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну доброчесність дізналися здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 14 вересня 2021

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету

У 2019 році наш університет відзначає 135-ту річницю з дня заснування. Колектив Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ започаткував флешмоб з цієї нагоди і закликає інші структурні підрозділи навчально-наукового комплексу НУХТ приєднатися до нього. https://www.youtube.com/watch?v=wJtgyu5cQqo&feature=youtu.be    

ЧИТАТИ ДАЛІ

Флешмоб до 135-річчя НУХТ у Кам’янець-Подільському коледжі харчових технологій нашого у університету 04 жовтня 2019

На кафедрі фінансів завершилися випробування цьогорічних випускників на професійну придатність

Останні два тижні на кафедрі фінансів панувала особлива атмосфера з присмаком хвилювання ошатних студентів із переплетеними дипломами в руках… Ось і пролунала остання доповідь, дані відповіді на запитання членів екзаменаційної комісії, і позаду усі хвилювання з приводу захисту. А попереду – складні випробування на робочих місцях. «Магістри», «спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі фінансів завершилися випробування цьогорічних випускників на професійну придатність 28 лютого 2017