Н У Х Т

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

31 липня 2023

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

Професійні навички наших викладачів високо цінуються не тільки в нашій країні, але й за її межами. А оскільки вони не звикли гаяти час, то і літні відпустки проводять із користю. Зокрема, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела польською мовою майстер-клас із очищення шкіри для здобувачів професійного навчального закладу косметичного спрямування в Польщі.

Під час практичної частини щодо очищення були також висвітлені теоретичні засади стосовно механізму дії косметичних засобів, впливу окремих активних компонентів на шкіру. Після чого проведено апаратне очищення шкіри кільком здобувачкам.

Виклаачку вразила матеріально-технічна база закладу. Особливо зацікавив кабінет для підготовки здобувачів косметичного спрямування. У великих шафах містяться всі необхідні реактиви, косметичні та лікарські засоби, більшість із яких утилізуються в кінці кожного навчального року та закуповуються нові для роботи наступних потоків. Окрему увагу привертає сучасне обладнання, якому може позаздрити будь-який косметологічний кабінет: лампа Вуда, лампа-лупа, лампа типу SOLUX, вапазон, стерилізатор, іонофорез, корундова мікродермабразія, діамантова мікродермабразія та ін.

Кабінет медицини по периметру оснащений ліжками з манекенами, для набуття практичних навичок щодо надання першої медичної допомоги. Центральну частину аудиторії займають столи для теоретичної роботи та вбудовані мультимедійні засоби навчання.

Кабінет анатомії містить анатомічні атласи, підбірку відеоматеріалів, скелети, повний спектр 3D-моделей, які можна довільно накладати одна на одну, або ж розглядати окремо. Це дозволяє здобувачам легко засвоїти усі тонкощі та деталі будови організму людини.

У кабінеті безпеки життєдіяльності розташована шафа з десятками вогнегасників різних видів. Здобувачі можуть потримати їх в руках і зрозуміти принцип дії.

Варто зазначити, що зустріч була плідною для обох сторін, оскільки для самої Наталії Сабадаш – це гарна можливість відшліфувати професійну польську мову на практиці. Додаткову приємну атмосферу створювало жовто-блакитне оздоблення закладу.

Опублікований: 31-07-2023
Читайте також:
Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ!

Ще не завершилася вступна кампанія цього року, а ми вже розпочинаємо готуватися до наступної. І першокурсники, які щойно відійшли від усіх хвилювань і перипетій свого вступу, спішать поділитися історіями вибору закладу для здобуття вищої освіти. Так, біотехнологиня Аліна Чепурда (група БТ-1-1) розповідає, що знайомство з нашим університетом для не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниця минулорічних біотехнологічних студій – сьогоднішня першокурсниця НУХТ! 12 вересня 2024

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 травня 2019 року відбулися збори органу громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ. На порядку денному розглядалося питання про рекомендацію кандидатури претендента на заміщення вакантної посади завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Головою зборів був обраний проректор з на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Орган громадського самоврядування Навчально-наукового інституту харчових технологій рекомендував кандидатуру на посаду завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 травня 2019

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 26 лютого відбулася онлайн-лекція на тему «Харчові волокна. Функціональність без Е-індексу» в колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» (ексклюзивний представник компанії JELU-WERKJ. EhrlerGmbH&...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція від стейкхолдерів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 27 лютого 2025

Нові можливості для інтеграції у навчальний процес

Об’єднання лідерів IT-індустрії, представників уряду та міжнародних партнерів відбулося на масштабному заході «Diia.City.Union Annual Gathering 2024» від Diia.City.Union з метою підбиття підсумків року та обговорення перспектив розвитку технологічного сектору України. Викладачки кафедри економічної теорії Інна Ситник, Тетяна Швед, Лілія Ісмаїлова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості для інтеграції у навчальний процес 23 грудня 2024