Н У Х Т

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

31 липня 2023

Майстер-клас від викладачки НУХТ для здобувачів польського професійного навчального закладу

Професійні навички наших викладачів високо цінуються не тільки в нашій країні, але й за її межами. А оскільки вони не звикли гаяти час, то і літні відпустки проводять із користю. Зокрема, доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш провела польською мовою майстер-клас із очищення шкіри для здобувачів професійного навчального закладу косметичного спрямування в Польщі.

Під час практичної частини щодо очищення були також висвітлені теоретичні засади стосовно механізму дії косметичних засобів, впливу окремих активних компонентів на шкіру. Після чого проведено апаратне очищення шкіри кільком здобувачкам.

Виклаачку вразила матеріально-технічна база закладу. Особливо зацікавив кабінет для підготовки здобувачів косметичного спрямування. У великих шафах містяться всі необхідні реактиви, косметичні та лікарські засоби, більшість із яких утилізуються в кінці кожного навчального року та закуповуються нові для роботи наступних потоків. Окрему увагу привертає сучасне обладнання, якому може позаздрити будь-який косметологічний кабінет: лампа Вуда, лампа-лупа, лампа типу SOLUX, вапазон, стерилізатор, іонофорез, корундова мікродермабразія, діамантова мікродермабразія та ін.

Кабінет медицини по периметру оснащений ліжками з манекенами, для набуття практичних навичок щодо надання першої медичної допомоги. Центральну частину аудиторії займають столи для теоретичної роботи та вбудовані мультимедійні засоби навчання.

Кабінет анатомії містить анатомічні атласи, підбірку відеоматеріалів, скелети, повний спектр 3D-моделей, які можна довільно накладати одна на одну, або ж розглядати окремо. Це дозволяє здобувачам легко засвоїти усі тонкощі та деталі будови організму людини.

У кабінеті безпеки життєдіяльності розташована шафа з десятками вогнегасників різних видів. Здобувачі можуть потримати їх в руках і зрозуміти принцип дії.

Варто зазначити, що зустріч була плідною для обох сторін, оскільки для самої Наталії Сабадаш – це гарна можливість відшліфувати професійну польську мову на практиці. Додаткову приємну атмосферу створювало жовто-блакитне оздоблення закладу.

Опублікований: 31-07-2023
Читайте також:
Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася виставка осінніх композицій «Барви осені», яку підготували студенти. Захід відбувається щороку, і кожного разу вражають фантазія, талант і майстерність виконання робіт. Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барви осені в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 жовтня 2020

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся успішний атестаційний екзамен здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування». Здобувачі-технологи продемонстрували свої знання з профільних дисциплін і, незважаючи на онлайн-формат, підтверд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен – успішний фініш здобувачів освітньо-професійної програми «Технології харчування» 21 червня 2022

Про організацію навчального процесу в університеті з 16 листопада 2020 р.

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України (лист 1/9-626 від 13.11. 2020) та наказу по університету №114 від 9 жовтня 2020 року в університеті продовжується навчання в дистанційному режимі для всіх видів занять.

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію навчального процесу в університеті з 16 листопада 2020 р. 13 листопада 2020

Запрошуємо здобувачів і співробітників НУХТ на зустрічі з кандидатами на посаду ректора

2 листопада 2020 року о 12:00 – зустріч кандидата на посаду ректора Національного університету харчових технологій доктора сільськогосподарських наук, професора ПЕШУК ЛЮДМИЛИ ВАСИЛІВНИзі здобувачами вищої освіти 4 листопада 2020 року о 12:40 – зустріч кандидата на посаду ректора Національного університету харчових технологій кандидата фізико-матем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо здобувачів і співробітників НУХТ на зустрічі з кандидатами на посаду ректора 27 жовтня 2020