Н У Х Т

Всеукраїнський форум «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири»

до 19 травня 2024

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському форумі «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», що відбудеться  29-30 травня 2024 року на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ), м. Київ у змішаному форматі:

онлайн за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/3276460916?pwd=K2FzOTlwZGFKMURnMTRCSEh4a1dVQT09

очно за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 68, ауд. А-311

Реєстрація відкрита до 19 травня 2024 року включно за посиланням https://forms.gle/HfkTzwJT3WUya9Lh8

Участь у форумі безкоштовна.

Детальніше у запрошенні

Опублікований: 24-04-2024
Читайте також:

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми другого (магістерського) рівня «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 Харчові технології (242 Туризм)

Відкрита зустріч з експертами: ID 55830 Національний університет харчових технологій, ОП «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Час – 9 квітня 2024 р., 17:00 Підключитися до конференції Zoom: https://us05web.zoom.us/j/82347745185?pwd=6a7T8K8pf4BVGDqNTElNYRKcatmf7C.1Ідентифік...

Всеукраїнський Фестиваль інновацій: сила прогресивних рішень

до 11 травня 2024

МОН інформує про проведення 17 травня 2024 року «Всеукраїнського Фестивалю інновацій: сила прогресивних рішень», основною метою якого є підтримка молодіжних українських стартапів. Запрошуються команди, які мають мінімальний продукт або реалізоване рішення, яке відповідає одному з наступних напрямків: ІТ innovations and engineering, Agro, Food, Hea...

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертною групою з акредитації освітньої програми «LEAN-виробництво харчової продукції»

Відкрита зустріч з експертною групою з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми «LEAN-виробництво харчової продукції» спеціальностей 181 «Харчові технології», 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка», 133 «Галузеве машинобудування». Час: 27 л...

Графік подання заяв про акредитацію в 2023/2024 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2023-2024 н. р. Дивитись