Н У Х Т

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня 2018

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною командою «Inter», брав участь у відкритті «Richmond restaurant», «Doriani Montenapoleone Cafe Restaurant», «Yacht Club Costa Smeralda» (Porto Cervo). Також у зустрічі взяли участь директор ресторану «Fabius» Віра Кащеєва й  PR-менеджер Світлана Ломакіна.

З першого ж моменту спілкування в аудиторії встановилася тепла, сімейна атмосфера. Гість, який знає лише кілька слів російською, одразу ж зумів налагодити контакт з присутніми. Він розповів як вперше приїхав до Києва, і враження його були суто негативними, як через півроку зважився знову завітати до столиці України, й на другий день закохався, як прийняв рішення залишитися в Україні і колектив ресторану «Fabius» став його другою сім’єю. Фахівець наголошував, що у наших студентів багато можливостей, якими варто скористатися, закликав молодь вірити в свою мрію й наполегливо працювати для її досягнення. А ще розказував про свій життєвий шлях, про те, що по-доброму заздрить нашим студентам, оскільки сам не мав можливості здобути освіту. Мотивував до вивчення іноземних мов, кепкуючи з себе, що вісім місяців спілкується з колективом ресторану через перекладача, й з гарною порцією гумору повідав, як опановував слово «чому», яким так часто користуються на кухні шефи, коли сердяться. Джанні розповів про свої волонтерські ініціативи – «Різдво для безхатченків» у Мілані, у рамках якого вже 15 років за власний кошт готує для бездомних їжу, створення таборів для постраждалих від землетрусу в Італії. Він впевнений – допомагати ближнім легко й необхідно, й закликав наших студентів також не бути байдужими. Ще одна ініціатива, яку шеф планує запустити спільно з організатором цієї зустрічі, успішною підприємницею Ганною Штефко, – призначення стипендій кращим студентам. Не отримавши освіту сам, він прагне підтримати тих, хто її здобуває.

Також сеньйор Тота представив присутню на зустрічі співробітницю ресторану «Fabius», магістрантку спеціальності «Технології в ресторанного господарства» Аліну Руських. Шеф охарактеризував нашу студентку як дуже сумлінну працівницю й позитивну людину.

А наприкінці лекції гість вразив присутніх, освідчившись своїй дівчині Вікторії Серебровій, і при вщент заповненій аудиторії, як і годиться, ставши на одне коліно, попросив її руки, чим викликав бурю емоцій і у студентів, і у викладачів. Звичайно, дівчина, щойно оговталась від шоку, сказала «так», а аудиторія поздоровила заручених шквалом аплодисментів.

Насамкінець шеф роздав автографи всім охочим, а у другій частині свого візиту до НУХТ провів для зацікавлених майстер-клас, де поділився своїми професійними таємницями.

Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу щиро вдячній Ганні Штефко за організацію заходу й Джанні Тота за насичену, цікаву й корисну зустріч. 

Опублікований: 15-05-2018
Читайте також:
Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти

15 березня студенти-фінансисти третього курсу разом із старшим викладачем кафедри фінансів, к.е.н. Ганною Рогановою відвідали цікавий захід, організований Центром Біржових Технологій, з метою підвищення рівня фінансової обізнаності та можливостей реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах. Активна участь студентів у семінарі сприяла швидк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Можливості реалізації інвестиційних проектів у сучасних умовах вивчали студенти-фінансисти 18 березня 2019

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас по виготовленню м'ясної сиров’яленої полядвиці. Захід був організований викладачами Тамілою Михайлик, Іриною Гузевською, Ніною Василевською, а провів його досвідчений шеф-кухар #charcuterie, студент коледжу Олекс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти 30 жовтня 2019

Цікаві бізнес-ігри здобувачів кафедри економіки і права

Навчання в нашому університеті – це не лише заняття та лекції, а і цікаві ігри бізнесового характеру, метою яких є розвиток навичок і здібностей з роботи в команді, застосування отриманих знань на практиці: ведення економічного аналізу, фінансових розрахунків, інвестування капіталу, підрахунку доходів та витрат і багато іншого. Спільно із ведучою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві бізнес-ігри здобувачів кафедри економіки і права 10 жовтня 2023

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок

На кафедрі біотехнології і мікробіології триває цьогорічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр». Днями відбулася чергова серія засідань екзаменаційної комісії, на яких були представлені до захисту ще 11 кваліфікаційних робіт. Перед початком захистів голова Екзамен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок 14 червня 2022