Н У Х Т

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти

30 жовтня 2019

Майстер-клас із виробництва м’ясної смакоти

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках тижня циклової комісії спеціальності «Харчові технології» відбувся майстер-клас по виготовленню м'ясної сиров’яленої полядвиці.

Захід був організований викладачами Тамілою Михайлик, Іриною Гузевською, Ніною Василевською, а провів його досвідчений шеф-кухар #charcuterie, студент коледжу Олександр Олефір.

Студенти-харчовики і викладачі коледжу з цікавістю та задоволенням спостерігали за майстер-класом і брали в ньому участь.

У планах циклової комісії харчовиків ще багато цікавих задумів стосовно проведення подібних корисних для навчального процесу заходів!

Опублікований: 30-10-2019
Читайте також:
Масниця приходить, тепло із собою приводить!

Днями велика аудиторія – понад 100 чоловік – зібралася в Zoom-конференції на відкриту лекцію професорки кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталії Науменко «Масниця приходить – тепло із собою приводить». Ще в середині останнього зимового місяця, коли зима все-таки вступила у свої права після несподівано теплого січня, – на сторінках со...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масниця приходить, тепло із собою приводить! 24 лютого 2025

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці

Метою викладача в процесі викладання дисципліни стає безпосередня передача інформації, а також вміння визначати проблеми, позначати дискусійні моменти та орієнтувати студентів, де саме можна отримати відомості з того чи іншого питання. Про інноваційні моделі навчання дізналися викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці з доповіді доцента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні методики викладання дисциплін опановують викладачі кафедри екологічної безпеки і охорони праці 05 квітня 2019

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН!

Голова студентського самоврядування нашого університету, здобувач 3 курсу бакалаврського ступеня вищої освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології» Ярослав Вдовенко (група ТБ-3-7) увійшов до складу Ради з питань співпраці з органами студентського самоврядування закладів вищої освіти при Міністер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Голова студентського самоврядування університету – у складі Ради при МОН! 28 січня 2025

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі

У черговому вебінарі від компанії «Lesaffre» взяли участь викладачі наших кафедр. Цього разу вони дізнавалися про «Тостовий хліб: секрети успіху». Спікером виступила керівник пекарського центру «Лесаффр Україна», кандидат технічних наук і випускниця НУХТ Світлана Паливода. Вона коротко ознайомила слухачів із історією міжнародної компанії «Lesaffre...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Не втрачають нагоди підвищити свою кваліфікацію наші викладачі 21 липня 2020