Н У Х Т

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок

14 червня 2022

Захисти кваліфікаційних бакалаврських робіт: перспективи застосування науково-технічних розробок

На кафедрі біотехнології і мікробіології триває цьогорічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» освітнього ступеня «Бакалавр».

Днями відбулася чергова серія засідань екзаменаційної комісії, на яких були представлені до захисту ще 11 кваліфікаційних робіт.

Перед початком захистів голова Екзаменаційної комісії, завідувач кафедри, д.т.н. Віктор Стабніков привітав усіх присутніх здобувачів, викладачів і гостей, побажав мирного неба над головою, залишатися поруч із рідними та спокою в такий важкий період, а здобувачам перейти останній Рубікон бакалаврського періоду навчання та отримати омріяну кваліфікацію «бакалавр з біотехнологій та біоінженерії».

Протягом всього періоду захисту голова та члени Екзаменаційної комісії (доценти, к.т.н. Юрій Карлаш і Вікторія Красінько та доцентка, к.б.н. Світлана Старовойтова) мали змогу оцінити рівень виконання та презентування робіт, присвячених біотехнологіям отримання компонентів для косметології та фармацевтики (синтез 1,3-пропандіолу, β-каротину, рибофлавіну, лізину), агрономії (отримання препаратів для стимуляції росту та покращення урожайності рослин, бактеріальних добрив) і харчових виробництв (отримання заквашувальних композицій).

Заслухавши доповіді майбутніх бакалаврів, члени Екзаменаційної комісії та гості конференції жваво долучалися до обговорення представлених технологій, а доповідачі вичерпно роз’яснювали особливості процесів біосинтезу та конкретизували методи контролю виробництва. Всі технологічні рішення, запропоновані здобувачами, можуть бути реалізовані на біотехнологічних підприємствах.

Захисти пройшли успішно, всі представлені роботи були оцінені позитивно, а когорта бакалаврів-біотехнологів поповнилася ще одинадцятьма щасливими випускниками.

Вітаємо «новоспечених» бакалаврів із успішним захистом, бажаємо успіхів у подальшій професійній діяльності та сподіваємось із багатьма з них зустрітися вже незабаром у новій ролі магістрантів!

Опублікований: 14-06-2022
Читайте також:
Вступникам радять перед поданням заяв зважити свої шанси на вступ на конкретну спеціальність

У Міністерстві освіти і науки України вирішили нагадати вступникам статистику 2017 року й радять всім відповідально поставитися до вибору, заздалегідь прорахувати свій конкурсний бал та реально оцінити шанси для вступу на ту чи іншу спеціальність. «Для цього якраз корисно зважити на прохідні бали минулих років. Адже, як засвідчує практика, кардинал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам радять перед поданням заяв зважити свої шанси на вступ на конкретну спеціальність 12 липня 2018

Візит до Козацької гімназії міста Києва…

Асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко відвідала Козацьку гімназію міста Києва, де зустрілася із заступником директора з виховної роботи Марією Швед. Під час зустрічі Людмила Бурченко ознайомила керівництво з історією університету, його структурою, умовами вступу випускників гімназії до Навчально-науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Візит до Козацької гімназії міста Києва… 10 березня 2020

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, доцентка Алла Башта та асистентка Тетяна Федоренко відвідали виставку «ЗДОРОВ'Я і ДОВГОЛІТТЯ-2022», тематикою якої є здоровий спосіб життя і методи природного оздоровлення організму людини. Оскільки харчування є визначальним чинником способу життя, а відповідно, і здоров’я організму людини, для в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З новинками в галузі здорового харчування ознайомилися викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів 30 вересня 2022

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство з Carlsberg Ukraine 14 грудня 2023