Н У Х Т

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

29 травня 2018

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива.

У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до участі у цьому професійно спрямованому заході були й викладачі і студенти НУХТ. Наш університет входить до складу Асоціації «Морозиво і заморожені продукти» у якості асоційованого члена з 2004 року і щороку бере активну участь у всіх рекламно-виставкових заходах цього професійного об’єднання виробників морозива.

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів мали змогу ознайомитися зі сучасним станом ринку морозива, а також кращою продукцією вітчизняних виробників – ПАТ «Житомирський маслозавод» (ТМ «Рудь»), ПОГ АПВТ «Фірма Ласка», ТОВ «Хладопром» (ТМ «Хладик»), ТОВ «Ласунка» (ТМ «Ласунка»), ПрАТ «Геркулес» та ін. Завдяки відвідуванню фестивалю, студенти змогли поспілкуватися з провідними спеціалістами галузі, розширити свої знання, побачити новинки ринку, а також ознайомитись із відкриттям виробниками морозива нових горизонтів експорту високоякісної продукції. Викладачами кафедри також була проведена профорієнтаційна робота серед учасників фестивалю, зокрема з питань вступу до НУХТ для навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» спеціалізацією «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Кафедра технології молока і молочних продуктів висловлює щиру подяку Асоціації «Морозиво і заморожені продукти» та особисто її президентові Ігорю Бартковському за запрошення взяти участь у відкритті Фестивалю морозива, що стало ще одним кроком до зміцнення ділових стосунків між кафедрою та провідними підприємствами галузі.

Опублікований: 29-05-2018
Читайте також:
Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у засіданні Президії НААН України

Відбулося засідання Президії НААН України, на якому розглядалася актуальна тема «Вино і здоров’я людини: біохімічні, екологічні та соціальні аспекти».У засіданні та в обговоренні взяла участь доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, яка розповіла про корисні властивості червоних столових натуральних вин і вермуті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства взяла участь у засіданні Президії НААН України 16 квітня 2018

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій

Завершився захист кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Цього року дипломи отримали 7 здобувачів-заочників першого (бакалаврського) рівня освіти та 17 здобувачів другого (магістерського) рівня. Екзаменаційні комісії працювали у складі: по захистах першого (бакалаврського) рівня – професорки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на фінішній прямій 23 лютого 2023

Перспективні дослідження наших аспірантів

Аспірант другого року навчання кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Дмитро Михайличенко 16 квітня 2024 року взяв участь у онлайн-засіданні секції «Холодильні установки та кондиціювання повітря» Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих вчених та здобувачів вищої освіти, яка відбулася у Навчально-науковому інституті холоду, кріо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перспективні дослідження наших аспірантів 17 квітня 2024

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ. Здобувачів освіти вразили маловідомі факти історії заснування університету, адже він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін знайомлять першокурсників із університетом 29 вересня 2022