Н У Х Т

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу

22 лютого 2018

Вийшла друком колективна монографія науковців кафедри маркетингу

Вийшла друком колективна монографія «Поведінка споживачів у реально-віртуальному середовищі» науковців кафедри маркетингу, професора Олени Сологуб, доцентів Лариси Капінус, Наталії Скригун, Ольги Крайнюченко, Тетяни Белової, Світлани Розумей та аспіранта Катерини Семененко.

Дослідження, подані в монографії, формують розуміння основ теорії поведінки споживачів в інтернет-просторі, розкривають сутність цієї проблематики в маркетинговій діяльності сучасного підприємства, створюючи необхідне підґрунтя задля систематизації наукових здобутків та їх подальшого впровадження в прикладну сферу.

У монографії також викладені теоретико-методичні підходи до вивчення поведінки споживачів у реальному та віртуальному вимірах, запропоновані класифікації моделей споживчої поведінки та їх характеристики. Приділена увага споживчим мотиваціям і стимулам маркетингу в процесі моделювання поведінки споживачів, як у реальному середовищі, так і в мережі Інтернет.

Наукова робота виконана згідно з планами держбюджетної науково-дослідної роботи кафедри маркетингу за темою «Використання маркетингових інструментів для забезпечення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості» (номер державної реєстрації 0116U008078).

Такі наукові дослідження – це результат плідної роботи викладачів Навчально-наукового інституту економіки і управління в царині маркетингової науки, розвиток якої тісно пов’язаний із трендами ринкових відносин. Своїми здобутками науковці НУХТ спонукають студентів до навчання та наукових досліджень, підвищують суспільний статус науки та утверджують її роль в економічному розвитку країни.    

Опублікований: 22-02-2018
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ

Завершився конкурс серед студентів коледжів НУХТ «Кращий технік-технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», який традиційно щороку проводиться кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій, ректорату НУХТ та керівництва цеху № 7 ПАТ «Київхліб». Конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів визначили переможців конкурсу на звання кращого техніка-технолога серед студентів коледжів НУХТ 24 травня 2018

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії

На кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти 27 магістерських робіт студентів денної і заочної форм навчання, а також 9 бакалаврських робіт студентів-заочників спеціалізації (напряму підготовки) «Управління персоналом та економіка праці». Теми дипломів обрані з урахуванням рекомендацій компаній-партнерів кафедри, містять практичні р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійний бекграунд випускників-ейчарів в дії 28 лютого 2019

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

7 жовтня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у режимі Zoom-конференції відбулася зустріч із майбутніми випускниками спеціалізації «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Мирогощанського аграрного коледжу. Випускники отримали інформацію щодо умов вступу до університету за денною та заочною формами навчання, ознайомилися зі спор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зв’язку Мирогоща – профорієнтація в онлай-форматі на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 08 жовтня 2021

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого»

Ще один авторський колектив нашого університету став учасником проєкту «Книга від вченого». Свій навчальний посібник «Харчова токсикологія» на запрошення Офісу підтримки вченого презентували доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція наукових результатів у проєкті «Книга від вченого» 27 березня 2023