Н У Х Т

Студенти побували в гостях у прикордонників

07 серпня 2018

Студенти побували в гостях у прикордонників

Екскурсійна група студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ побувала в гостях у прикордонників.

Враження від відвідування навчального центру залишилися незабутні. Адже юнакам вдалося на власні очі побачити, як  готують майбутніх воєнних спеціалістів і дізнатися, якими знаннями потрібно володіти, щоб надійно захищати державний кордон.

Центральний музей Державної прикордонної служби України на території військової частини є унікальним, бо містить багато різноманітних і цікавих експонатів. Музейні речі мають свої історії та оригінальність. Музей передає дух подій далекого минулого та тих, які відбуваються зараз. Молодь, можливо, тільки тут починає усвідомлювати, що таке держава Україна й що таке бути українцем.

Опублікований: 07-08-2018
Читайте також:
Доценти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування взяли участь у науково-технічній конференції

Літо – пора відпусток і канікул, проте, не для викладачів наших кафедр, які продовжують наукові дослідження і беруть участь у наукових конференціях. Зокрема, доценти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентин Олішевський і Євген Бабко взяли участь у науково-технічній конференції «Цукровий Давос-2020», що пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доценти кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування взяли участь у науково-технічній конференції 17 серпня 2020

Наші на хакатоні Student Agritech Challenge

Адміністрація ПАТ «Миронівський хлібопродукт» запросила наших студентів 12 і 13 травня взяти участь у хакатоні Student Agritech Challenge. Цей 30-ти годинний марафон відбувся на базі інноваційного парку UNIT.City в м. Київ. На нього з’їхалися 124 учасника з усієї України. Разом із експертами агроіндустріального холдингу МХП студенти мали змогу попр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші на хакатоні Student Agritech Challenge 14 травня 2018

Лекція-вебінар «Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу»

11 жовтня 2022 року відбулася лекція-вебінар для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Спікерка вебінару – HR-експертка з досвідом 10+ років, незалежна фахівчиня з автоматизації HR-процесів, авторка книг «Автоматизація рекрутингу» та «Автоматизація адаптації та навчання» Вікторія С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція-вебінар «Автоматизація HR-процесів для менеджерів персоналу» 13 жовтня 2022

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 квітня 2024