Н У Х Т

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

05 квітня 2024

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзивним представником німецької компанії JELU-WERK J. Ehrler GmbH & Co. KG в Україні в особі засновника та CEO Миколи Воронцова, який є випускником кафедри.

Майстер-клас відбувався в рамках викладання кафедрою дисциплін «Технології м’ясних продуктів спеціального призначення», «Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях м`ясних і м`ясомістких продуктів», «Науково-дослідницький практикум» для здобувачів освітнього ступеня «магістр». Також до воркшопу долучилися здобувачі освітньої програми «Харчові технології та інженерія» освітнього рівня «бакалавр».

Захід відбувався очно з онлайн-трансляцією для всіх бажаючих із залученням представників дружніх університетів Львова, з якими нашим університетом укладені договори про науково-освітнє співробітництво,  а також Вінницького торговельно-економічного інституту і кафедри технології молока і молочних продуктів нашого університету.

Учасники ознайомилися зі сучасними інноваціями в харчовій промисловості та, зокрема, з різноманіттям харчових волокон від Pro-Fiber, їх фізико-хімічними показниками та практичним застосуванням клітковин у м'ясній промисловості.

Наприкінці майстер-класу разом зі студентами були вироблені бургерні котлети з додаванням бамбукової клітковини та їх дегустація.

Впевнені, що подібні лабораторно-практичні заходи наших здобувачів є надзвичайно актуальними та важливими, адже це, в першу чергу, – неоціненний досвід комунікації з виробничниками і детальне ознайомлення зі сучасними новинками та інноваціями в галузі харчових виробництв, які постійно розвиваються.

Опублікований: 05-04-2024
Читайте також:
Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН

6 листопада 2020 року доцент кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олег Галенко, в якості експерта Експертної ради Міністерства освіти і науки України, узяв участь у засіданні секції №10 Експертної ради Міністерства освіти і науки України. Засідання в зв'язку з епідеміологічною ситуацією в державі вперше відбулося в онлайн-режимі. У засідан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молодий вчений кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів працює в Експертній раді МОН 06 листопада 2020

Неформальна освіта магістрантів

Здобувачі-магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Єлизавета Шеліна, Марія Забрудська, Аліса Козакова, Олександр Гудков, Віталій Шестопал, Максим Парубець, Ілля Кукарцев, Арсен Таран та Юрій Монджиєвський успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» й отримали не лише актуальні для май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта магістрантів 17 червня 2025

Синергія навчання і відпочинку

Не зважаючи на завершення навчального року та підготовку до майбутньої успішної сесії, другокурсники-біотехнологи не втрачають наснаги до нових знань. Саме тому в межах кураторської години з наставником академічної групи, старшим викладачем кафедри біотехнології і мікробіології Віктором Удимовичем відбулася онлайн-екскурсія на фармацевтичне підприє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія навчання і відпочинку 28 травня 2025

Шляхи в майбутнє

Факультет біотехнології та екологічного контролю пишається тим, що пропонує лише актуальні освітньо-професійні програми, які будуть завжди затребувані. Цією «таємницею» вирішила поділитися деканка факультету Наталія Грегірчак і разом зі асистенткою кафедри біотехнології і мікробіології Іриною Ковшар та другокурсницею Анастасією Бондарук завітала до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи в майбутнє 21 березня 2024