Н У Х Т

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

20 вересня 2018

Практичний досвід від фахівців фармацевтичної галузі для наших студентів і викладачів

Навчання в магістратурі завжди потребує постійного вдосконалення своїх знань та умінь на практиці, саме таку можливість студентам факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) дав проект Farmak_Lab, організатором якого є ПАТ «Фармак». Даний захід проводився вдруге, перший раз – на весні, в якому також взяли участь наші студенти.

19 вересня проект Farmak_Lab зібрав понад 30 студентів і викладачів провідних вишів країни, для того щоб його учасники змогли підвищити свій рівень знань і побачити, як працює сучасна інноваційна фармацевтична компанія. Магістранти: кафедри біотехнології і мікробіології (БТМ) – Оксана Боднар, Анна Моцар, Іван Янчук; кафедри хімічних технологій, харчових добавок та косметичних засобів (ХТХДтаКЗ) – Алла Рубніковіч, Катерина Камаєва, а також викладачі: доцент кафедри БТМ Юрій Карлаш і доцент кафедри ХТХДтаКЗ Наталія Сабадаш у рамках проекту Farmak_Lab прослухали лекцію «GMP: вимоги та провадження системи якості». Інженер з навчання відділу забезпечення регуляторної відповідності ПАТ «Фармак» Тетяна Чехун чітко та доступно висвітлила весь складний процес фармацевтичної системи якості, що зацікавило наших студентів, і вони активно долучилися до обговорення даної теми.

Після презентації учасники проекту мали можливість побувати на ділянці розливу рідких лікарських засобів ПАТ «Фармак». Відвідувачі мали змогу побачити не просто виробничі майданчики, а технопарк, у якому сконцентровані основні інноваційні технології виробництва лікарських засобів. У ході екскурсії наші студенти задавали багато цікавих питань: Анна Моцар цікавилася нормативною документацією, за якою відбувається утилізація відходів на лінії розливу рідких лікарських засобів, Іван Янчук – максимальними виробничими потужностями даної дільниці.

Після завершення зустрічі в рамках проекту Farmak_Lab наші студенти отримали цінні подарунки від ПАТ «Фармак» та іменні сертифікати.

Викладачі та студенти факультету БТЕК щиро вдячні співробітникам ПАТ «Фармак» за можливість побачити на власні очі європейське виробництво в Україні та взяти участь у проекті Farmak_Lab.

Опублікований: 20-09-2018
Читайте також:
На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи

30 травня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся попередній захист випускових кваліфікаційних дипломних проектів студентів-біотехнологів, що навчаються за освітнім ступенем «Бакалавр». Студенти 4 курсу представили на попередній захист 39 робіт інженерного та 7 робіт науково-інженерного спрямування. Для виконання дипломного проекту студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На фінішній прямій перед захистом бакалаврського диплому студенти-біотехнологи 31 травня 2019

Навчальна практика – найкраще знайомство з технологіями

Навчальна практика здобувачів освіти другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ проходить у лабораторіях коледжу та на провідних підприємствах галузі. Студенти о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальна практика – найкраще знайомство з технологіями 27 липня 2023

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань

3 вересня в Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань, під час якого першокурсників посвятили у студенти. День знань – це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного, воно наповнене квітами, приємними словами та щирими посмішками. Свято почалося з внесення Прапору України. Після чого до студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбувся День Знань 04 вересня 2018