Н У Х Т

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

17 лютого 2017

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання.

Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзаменаційних комісій, на початку іспиту привітала студентів із цим важливим днем і побажала їм успішно продемонструвати набуті знання. У складі ЕК працювали доценти кафедри Наталія Бондар, Ірина Корецька, Тетяна Голікова, Андрій Гавриш, Ольга Коваль, Олена Павлюченко, секретарі – асистенти Ольга Коваль і Олена Дудкіна.

Студентам необхідно було відповісти на питання з технології продукції ресторанного господарства, організації ресторанного господарства, організації готельного господарства, устаткування в готельно-ресторанному господарстві, управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства. Члени комісій оцінили належний рівень знань майбутніх 22 фахівців із готельно-ресторанної справи і 68 технологів харчування.

Вітаємо наших випускників із цим важливим життєвим етапом і бажаємо успіху на наступному – вступних іспитах до магістратури!

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Цікаві зустрічі на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

16 листопада 2022 року кафедра туристичного та готельного бізнесу НУХТ організувала гостьовий лекторій з надзвичайно цікавою людиною Євгеном Довгалюком – засновником Центру вивчення і збереження природи, культури і архітектури «Озеро Супій» (с. Червоне Заріччя, Яготинський район, Київська область). З 2020 року Євген Довгалюк активно займається вив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві зустрічі на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 21 листопада 2022

Креативний підсумок навчання

Навчальний рік добігає кінця. Повномасштабна війна в нашій країні, звичайно, внесла свої корективи і у навчальний процес. Проте, й вона не завадила магістрантам кафедри біотехнології і мікробіології опанувати надзвичайно цікаву й необхідну дисципліну «Системи менеджменту якості у виробництві». Цього семестру вони піднялися ще на одну сходинку ближч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативний підсумок навчання 09 червня 2022

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ

Триває подання документів для вступу на навчання у закладах вищої освіти. Щойно вступники побачать себе у списках рекомендованих до зарахування, вони мають виконати вимоги до зарахування – подати оригінали документів до вишу, який обрали для навчання. Цього року подання оригіналів необхідних документів для зарахування на навчання може здійснюватис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кваліфікований електронний підпис: рекомендації вступникам від Приймальної комісії НУХТ 17 серпня 2020

Українським вченим надано безкоштовний доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу

Українські вчені до кінця 2022 року отримали безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, доступних у межах проєкту Research4Life. Про це повідомляється в офіційній заяві на сайті проєкту. Перелік доступних ресурсів суттєво розширений. Більше 15 видавців додатково відкрили електронні колекції книг і журналів для користувачів із Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Українським вченим надано безкоштовний доступ до електронних ресурсів провідних видавництв світу 29 березня 2022