Н У Х Т

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

17 лютого 2017

Державні іспити на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися Комплексні державні іспити студентів заочної форми навчання на здобуття ступеня «бакалавр» із напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» і «Готельно-ресторанна справа», зокрема і зі скороченим терміном навчання.

Завідувач кафедри Оксана Арпуль, яка очолила роботу Екзаменаційних комісій, на початку іспиту привітала студентів із цим важливим днем і побажала їм успішно продемонструвати набуті знання. У складі ЕК працювали доценти кафедри Наталія Бондар, Ірина Корецька, Тетяна Голікова, Андрій Гавриш, Ольга Коваль, Олена Павлюченко, секретарі – асистенти Ольга Коваль і Олена Дудкіна.

Студентам необхідно було відповісти на питання з технології продукції ресторанного господарства, організації ресторанного господарства, організації готельного господарства, устаткування в готельно-ресторанному господарстві, управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства. Члени комісій оцінили належний рівень знань майбутніх 22 фахівців із готельно-ресторанної справи і 68 технологів харчування.

Вітаємо наших випускників із цим важливим життєвим етапом і бажаємо успіху на наступному – вступних іспитах до магістратури!

Опублікований: 17-02-2017
Читайте також:
Бібліотека НУХТ - до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України

28 липня 2018 року Україна відзначає 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України та День рівноапостольного князя Володимира. Свято встановлене відповідно до Указу Президента України № 915/2009 від 10 листопада 2009 року. Утвердження християнства стало потужним поштовхом для розвитку освіти й культури: почали відкриватися школи, у Києві звели головн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека НУХТ - до 1030-річчя Хрещення Київської Русі-України 24 липня 2018

Делегація Університету Невади (США) відвідала університет

27 вересня університет знову приймав гостей – делегацію Університету Невади (США) у складі: віце-президента з державних справ Луїса Валери, віце-президента з досліджень та економічного розвитку Мері Кроган і помічника віце-президента з економічного розвитку Захарі Майлза. Університет Невади є державним дослідницьким університетом, він знаходиться у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Делегація Університету Невади (США) відвідала університет 27 вересня 2018

Майстер-класи з інноваційної педагогіки від викладачів нашого навчального комплексу

Один із звичайних навчальних днів для викладачів суспільних дисциплін і студентів Вінницького коледжу НУХТ увінчався циклом відкритих занять, які проводилися для викладачів-суспільників системи професійно-технічної освіти міста Вінниці та області з метою обміну досвідом роботи та професійної орієнтації, а також покращення педагогічної взаємодії вик...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи з інноваційної педагогіки від викладачів нашого навчального комплексу 17 лютого 2017

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тетяна Полонська успішно захистила кандидатську дисертацію «Технологія косметичного крему-пілінгу з мінеральними абразивами», виконану під керівництвом професора Валерія Манка. Дисертаційна робота присвячена вирішенню науково-практичного завдання розроблення наукови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця аспірантури кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів успішно захистила кандидатську дисертацію 23 березня 2018