Н У Х Т

Спеціальності НУХТ для ваучера 2023

Відповідно переліку закладів освіти, які мають право здійснювати діяльність на рівнях вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, для навчання в яких може бути виданий ваучер, та наказу Міністерства освіти і науки України від 06.11.2015 р. № 1151 Національний університет харчових технологій має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти за таким переліком спеціальностей та освітніх програм для навчання на яких може бути використано ваучер:

Назва спеціальності

Код спеціальності

Освітній ступінь

Назва освітньої програми

Менеджмент

073

Бакалавр

Менеджмент

Менеджмент

073

Бакалавр

Менеджмент персоналу

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

141

Бакалавр

Електротехніка та інформаційні технології

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

141

Бакалавр

Енергетичний менеджмент та технології енергозбереження

Харчові технології

181

Бакалавр

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Харчові технології

181

Бакалавр

Харчові технології та інженерія

Харчові технології

181

Бакалавр

Технології харчування

Готельно-ресторанна справа

241

Бакалавр

Готельно-ресторанна справа

Менеджмент

073

Магістр

Менеджмент організацій і адміністрування

Менеджмент

073

Магістр

Менеджмент персоналу

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

141

Магістр

Електротехнічні системи електроспоживання

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

141

Магістр

Енергетичний менеджмент

Харчові технології

181

Магістр

Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі

Харчові технології

181

Магістр

Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції

Харчові технології

181

Магістр

LEAN - виробництво харчової продукції

Харчові технології

181

Магістр

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Харчові технології

181

Магістр

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Харчові технології

181

Магістр

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Харчові технології

181

Магістр

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Харчові технології

181

Магістр

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Харчові технології

181

Магістр

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Харчові технології

181

Магістр

Технології продуктів бродіння і виноробства

Харчові технології

181

Магістр

Технології органічних харчових продуктів

Харчові технології

181

Магістр

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Харчові технології

181

Магістр

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Харчові технології

181

Магістр

Технології в ресторанному господарстві

Харчові технології

181

Магістр

Технології зберігання і переробки зерна

Харчові технології

181

Магістр

Технології цукру та полісахаридів

Харчові технології

181

Магістр

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

Харчові технології

181

Магістр

Технології аюрведичних харчових продуктів

Харчові технології

181

Магістр

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Готельно-ресторанна справа

241

Магістр

Готельна і ресторанна справа