Відповідно переліку закладів освіти, які мають право здійснювати діяльність на рівнях вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, для навчання в яких може бути виданий ваучер, та наказу Міністерства освіти і науки України від 06.11.2015 р. № 1151 Національний університет харчових технологій має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти за таким переліком спеціальностей та освітніх програм для навчання на яких може бути використано ваучер:
|
Назва спеціальності |
Код спеціальності |
Освітній ступінь |
Назва освітньої програми |
|
Менеджмент |
073 |
Бакалавр |
Менеджмент |
|
Менеджмент |
073 |
Бакалавр |
Менеджмент персоналу |
|
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
141 |
Бакалавр |
Електротехніка та інформаційні технології |
|
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
141 |
Бакалавр |
Енергетичний менеджмент та технології енергозбереження |
|
Харчові технології |
181 |
Бакалавр |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
|
Харчові технології |
181 |
Бакалавр |
Харчові технології та інженерія |
|
Харчові технології |
181 |
Бакалавр |
Технології харчування |
|
Готельно-ресторанна справа |
241 |
Бакалавр |
Готельно-ресторанна справа |
|
Менеджмент |
073 |
Магістр |
Менеджмент організацій і адміністрування |
|
Менеджмент |
073 |
Магістр |
Менеджмент персоналу |
|
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
141 |
Магістр |
Електротехнічні системи електроспоживання |
|
Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка |
141 |
Магістр |
Енергетичний менеджмент |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
LEAN - виробництво харчової продукції |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології зберігання, консервування та переробки молока |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології зберігання, консервування та переробки м'яса |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології продуктів бродіння і виноробства |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології органічних харчових продуктів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології в ресторанному господарстві |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології зберігання і переробки зерна |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології цукру та полісахаридів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології аюрведичних харчових продуктів |
|
Харчові технології |
181 |
Магістр |
Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів |
|
Готельно-ресторанна справа |
241 |
Магістр |
Готельна і ресторанна справа |