Н У Х Т

Переведені на бюджетні місця, магістр

Витяг з наказу від 30 серпня 2024 року № 664-кс

1. Перевести з 30 серпня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітня програма «Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв»:

Плещук Андрій Ілліч

Сотник Іван Вікторович

2. Перевести з 30 серпня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до навчально-наукового інституту економіки і управління для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 051 «Економіка», освітня програма «Економіка підприємства»:

Семенова Вероніка Сергіївна

за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», освітня програма «Фінанси, банківська справа та страхування»:

Янишпільський Ярослав Володимирович

3. Перевести з 30 серпня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до навчально-наукового інституту харчових технологій для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», освітня програма «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів»:

Іванюк Соломія Василівна

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»:

Гончаренко Тетяна Вячеславівна

Доільніцин Артем Сергійович

4. Перевести з 30 серпня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до факультету біотехнології та екологічного контролю для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 101 «Екологія», освітня програма «Екологія, екоменеджмент та екоаудит»:

Монжиєвський Юрій Олексійович

5 Перевести з 30 серпня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»:

Ліщенко Роман Валерійович

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»:

Перекос Денис Романович

Денна форма навчання

Витяг з наказу від 12 вересня 2024 року № 756-кс

1. Перевести з 12 вересня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», освітня програма «Інжиніринг харчових виробництв»:

Стельмащук Богдан Геннадійович

 за спеціальністю 142 «Енергетичне машинобудування», освітня програма «Холодильні техніка та технології»:

Юров Владислав Олексійович

2. Перевести з 12 вересня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до навчально-наукового інституту харчових технологій для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології продуктів бродіння і виноробства»:

Гаврилюк Андрій Ігорович

3. Перевести з 12 вересня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за денною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології в ресторанному господарстві»:

Таточенко Ігор Валерійович

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»:

Потієнко Тетяна Василівна

Холуєва Тетяна Андріївна

 

Заочна форма навчання

Витяг з наказу від 12 вересня 2024 року № 757-кс

1. Перевести з 12 вересня 2024 року на додатково виділені місця державного замовлення осіб, які зараховані до навчально-наукового інституту харчових технологій для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за заочною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітня програма «Технології продуктів бродіння і виноробства»:

Дорошенко Валентин Володимирович

2. Перевести з 12 вересня 2024 року на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані до факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка для здобуття освіти за освітнім ступенем «магістр» за заочною формою на місця, що фінансуються за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб:

за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітня програма «Готельна і ресторанна справа»:

Войта Каріна Олегівна