Н У Х Т

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

16 січня 2023

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської асоціації якості Євгеном Ковніром і менеджером офісу, випускником НУХТ Віталієм Іванесом.

Практичні кейси по застосуванню Lean-інструментів і методів статистичного аналізу збирання і оброблення даних із подальшим розробленням заходів операційного вдосконалення представив Євген Ковнір. Професійна діяльність кожного учасника та щоденна потреба у вирішенні питань підвищення ефективності технологічних процесів і рівня якості готової продукції визначила загальну атмосферу зустрічі та налагодження конструктивного професійного діалогу між її учасниками. Поміж низки питань щодо організації роботи обладнання та кращих практик компонування технологічних ліній виробництва, найбільш актуальними були питання щодо заходів зменшення рівня втрат і зниження браку. Фахівець акцентував важливість поєднання наукового та практичного підходів у вивченні проблем бізнес-процесів та їх покращенні.

Коротким узагальненням зустрічі з Віталієм Іванесом з питань лідерства може бути вислів Євгена Ковніра: «Аби запалювати інших – потрібно горіти самому». Віталій поділився власним практичним досвідом із реалізації принципу «Лідерство» і найбільш ефективними заходами щодо залучення та мотивації персоналу, формування цілісної команди, об’єднаної загальною ідеєю. Присутні на зустрічі активно обговорювали проблемні питання, пов’язані із залученістю керівництва компанії до змін, ділилися кращими ідеями мотивації працівників та їх зацікавленості у впровадженні принципів ощадливого виробництва.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів щиро вдячний професіоналам-практикам Агропромхолдингу «Астарта» Євгену Ковніру і Віталію Іванесу за співпрацю та активну участь у проведенні освітніх заходів, підвищенні рівня підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» за міждисциплінарною освітньо-науковою програмою «Lean-виробництво харчової продукції».

Опублікований: 16-01-2023
Читайте також:
Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 серпня 2023

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували власні інформаційні продукти – науково-бібліографічні покажчики. Їх перелік представлено у розділі «Видання НТБ» на сайті бібліотеки. Головна мета покажчика – сприяти спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах 14 серпня 2023

Відзнака за актуальність дослідження

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» здобувачка кафедри обліку і аудиту Марія Соболюк відзначена в номінації «За актуальність дослідження». Керівниця роботи – к.е.н., доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака за актуальність дослідження 15 червня 2023

Затверджені нові форми дипломів про вищу освіту

Міністерством освіти і науки затверджені нові форми документів про вищу освіту та наукові ступені. Відповідний наказ підписаний міністром освіти Сергієм Шкарлетом. Зокрема, Міністерством затверджені нові форми диплома молодшого бакалавра, бакалавра та магістра, доктора філософії, доктора мистецтв і доктора наук. Також затверджені форми додатка до ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Затверджені нові форми дипломів про вищу освіту 14 січня 2021