Н У Х Т

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва

16 квітня 2024

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва

Триває активна підготовка до Дня вступника НУХТ, який відбудеться вже цієї суботи, 20 квітня.

Представники університету – доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ігор Бабанов, старша викладачка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Бабанова та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський відвідали загальноосвітні навчальні заклади Печерського району м. Києва – Ліцей №88 і Школу І-ІІІ ступенів №133.

Викладачі поспілкувалися з учнями 9-11 класів, розповіли про структурні підрозділи НУХТ і спеціальності, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців, про умови вступу у 2024 році, а також запросили долучитися до Дня вступника.

Крім того, надали детальну інформацію про структурні підрозділи, які вони представляють – факультет ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка та Навчально-науковий інженерно-технічний імені акад.. І.С. Гулого.

Артем Ущаповський закцентував увагу присутніх на тому, що наш навчальний заклад має широкий спектр спеціальностей, які користуються особливою підтримкою держави та мають значну кількість бюджетних місць, побажав учням успішного складання НМТ і вступу на омріяну спеціальність.

У рамках зустрічей були укладені договори про співпрацю між нашими закладами освіти.

Викладачі вдячні адміністраціям і вчителям ліцею та школи за надану можливість поспілкуватися з учнями. До зустрічі у Національному університеті харчових технологій!

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції мала приємність вітати у гостях управляючого спеціалізованого ресторану мережі закладів ресторанного господарства «Япошка» міста Харків, нашу випускницю Анну Василенко. Гостя була вражена позитивною динамікою змін у рідній Альма-матер, адаптованістю профільних дисциплін і лабораторій до вимог с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід своїх кращих випускників переймають на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 березня 2018

День якості

З метою поглиблення інтеграції освіти й виробництва та ознайомлення зі сучасними тенденціями розвитку пива, безалкогольних, слабоалкогольних і зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, а також солоду пивоварного у нашому університеті відбувся День якості. Захід був організований кафедрою біотехнології продуктів бродіння і виноробства у співпраці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День якості 29 вересня 2025

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти»

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н., доценти Костянтин Васильківський і Анастасія Деренівська пройшли стажування за базовим рівнем курсу «Цифрові інструменти Google для освіти». Загальний напрям модернізації сучасної освіти – це системні й органічні зміни в освіті з метою приведення її у відповідність до вимог сучасного жи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення компетенції викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки – «Цифрові інструменти Google для освіти» 17 жовтня 2022

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально

Здобувачі освіти кафедри маркетингу спеціальностей «Маркетинг», «Підприємництво торгівля та біржова діяльність», «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали гостьову лекцію стейкхолдерки, менеджерки з маркетингу ТРЦ «Гулівер» Наталії Білодідової. Наталія Білодідова – маркетологиня з досвідом реалізації ефективних проєктів, випускниця спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-лекція маркетологині ТРЦ «Гулівер» для студентів кафедри маркетингу: цікаво та пізнавально 12 листопада 2021