Н У Х Т

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва

16 квітня 2024

Зустрічі зі здобувачами навчальних закладів Печерського району м. Києва

Триває активна підготовка до Дня вступника НУХТ, який відбудеться вже цієї суботи, 20 квітня.

Представники університету – доцент кафедри готельно-ресторанної справи Ігор Бабанов, старша викладачка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олена Бабанова та асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський відвідали загальноосвітні навчальні заклади Печерського району м. Києва – Ліцей №88 і Школу І-ІІІ ступенів №133.

Викладачі поспілкувалися з учнями 9-11 класів, розповіли про структурні підрозділи НУХТ і спеціальності, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців, про умови вступу у 2024 році, а також запросили долучитися до Дня вступника.

Крім того, надали детальну інформацію про структурні підрозділи, які вони представляють – факультет ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка та Навчально-науковий інженерно-технічний імені акад.. І.С. Гулого.

Артем Ущаповський закцентував увагу присутніх на тому, що наш навчальний заклад має широкий спектр спеціальностей, які користуються особливою підтримкою держави та мають значну кількість бюджетних місць, побажав учням успішного складання НМТ і вступу на омріяну спеціальність.

У рамках зустрічей були укладені договори про співпрацю між нашими закладами освіти.

Викладачі вдячні адміністраціям і вчителям ліцею та школи за надану можливість поспілкуватися з учнями. До зустрічі у Національному університеті харчових технологій!

Опублікований: 16-04-2024
Читайте також:
Світовий лідер з енергоменеджменту та автоматизації, компанія Schneider Electric оновила обладнання у навчальній лабораторії університету

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулося урочисте відкриття оновленої лабораторії Schneider Electric, участь у якому взяли генеральний директор «Шнейдер Електрик Україна» Михайло Бубнов разом із аташе з питань наукового та університетського співробітництва посольства Франції в Україні Сільвеном Ріголле і керівником департ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світовий лідер з енергоменеджменту та автоматизації, компанія Schneider Electric оновила обладнання у навчальній лабораторії університету 22 жовтня 2018

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

Відбувся перший захист кваліфікаційних робіт магістрів за новою освітньо-професійною програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» спеціальності 181 «Харчові технології» у екзаменаційній комісії, що очолила лікарка-дієтологиня Центрів здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко. Члени екзаменаційної комісії – професорка кафедри технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск магістрів за новою освітньою програмою «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 21 лютого 2024

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті

15 жовтня 2019 року відбувся круглий стіл «Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу з нагоди святкування 135-річчя Національного університету харчових технологій. Модератором круглого столу виступив к.е.н., доцент Віктор Тринчук. Захід розпочався з вітальних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Глобальні тренди та локальні практики винного й гастрономічного туризму обговорили в університеті 17 жовтня 2019

Науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» закрила наукову програму Всеукраїнського тижня харчових технологій

21 вересня в рамках спеціалізованих виставок, що працювали у ВЦ «АККО Інтернешнл» відбулась Х Міжнародна науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». Модератором конференції, яка в цьому році проводилась у змішаному форматі, був завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, професор ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практична конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» закрила наукову програму Всеукраїнського тижня харчових технологій 22 вересня 2023