Н У Х Т

Студентська допомога волонтерам

09 серпня 2024

Студентська допомога волонтерам

Літні канікули з користю проводять студенти групи КТМ21 Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Зокрема, вони допомогли волонтерам ГФ «Смілянська самооборона «Січ» підготувати до капітального ремонту повнопривідний «Jeep» українського виробництва 1979 року випуску.

Автомобіль волонтери не тільки відремонтують, а й обладнають всім необхідним для виконання завдань з ППО міста.

Також студенти коледжу долучилися до благоустрою території волонтерського хабу.

Опублікований: 09-08-2024
Читайте також:
Осіннє свято науки

Як і попередні три роки, нинішня осінь принесла всім адептам здорового харчування очікуване свято – IV Міжнародну науково-практичну конференцію «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи». Наукова спільнота України була представлена визначними фахівцями в галузі медицини, біотехнології, харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осіннє свято науки 28 жовтня 2024

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника

У рамках вивчення дисциплін «Моделювання та оптимізація в технологіях ресторанної продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» для магістрантів групи ТР-1-1М освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося виїзне лабораторне заняття з майстер-класом у трендовому зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзна лабораторна робота магістрів у трендовому закладі нашого випускника 10 вересня 2021

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився

Завершився конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв», традиційно організований навесні кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки дирекції Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ і ректорату університету. Він проводився серед студентів 4 курсу та 2 курсу зі скороченим термін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» завершився 16 квітня 2019

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських

30 листопада відбувся гостьовий лекторій для здобувачів 2 курсу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» від менеджменту закладу ресторанного господарства при сімейному клубі для відпочинку на березі Дніпра «Яхта Київ» – управляючого Олексія Кіосева та адміністратора Дарини Креуш. Гостьові спікери познайомили здобувачів освіти з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомство студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з трендовими закладами рестораторів Зарічанських 01 грудня 2021