Н У Х Т

Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ!

12 березня 2024

Зустріч, яка неодмінно запалить твоє серце битися у ритмі НУХТ!

16 березня о 10:30 щиро запрошуємо на SPRING OPEN DAY НУХТ.

Завітайте до нашого університету за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 68.

Дізнайтеся про наші освітні пропозиції, особливості вступу у 2024 році, нюанси складання НМТ.

Поспілкуйтеся з представниками приймальної комісії та всіх навчально-наукових підрозділів.

Візьміть участь у неймовірних майстер-класах.

Завітайте на цікаві івенти й розіграші призів.

Університет – це не тільки невпинне навчання, цінні знання та практичний досвід, це – місце, у якому ви проведете свої найкращі роки. Наскільки насиченими та яскравими вони можуть бути розкаже наша молодь.

Час робити вибір свого успішного майбутнього!

!!! На випадок тривоги, маємо достатню кількість укриттів і знаємо, як з користю провести там час.

До зустрічі у Національному університеті харчових технологій!

Опублікований: 12-03-2024
Читайте також:
Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп»

Кожному майбутньому біотехнологу важливо не тільки отримувати теоретичну інформацію на лекціях, але і бачити наживо технологічні процеси, обладнання, що підкріплює мотивацію до подальшого навчання, допомагає кращому розумінню матеріалу, та, як наслідок, сприяє становленню висококваліфікованого фахівця. Тож, нещодавно магістранти та студенти 4 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп» 02 жовтня 2023

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На відеозв’язку зі здобувачами вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знову фахівці-практики індустрії гостинності. Цього разу до проведення лекційного заняття для студентів 3 курсу з навчальної дисципліни «Ресторанна справа» була залучена гостьова лекторка, спеціалістка з навчання та розвитку персоналу мережі ресторанів і суш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні виклики сталого розвитку ресторанного бізнесу дізналися здобувачі вищої спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 листопада 2021

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу»

25 січня 2024 року відбулося розширене засідання робочої групи бакалаврської освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» за участю здобувачів освіти 1-4 курсів, стейкхолдерів-HR-практиків, викладачів, задіяних у викладанні дисциплін за освітньою програмою, для обговорення результатів локального моніторингу освітньо-професійної програми «Ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» 25 січня 2024