Н У Х Т

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 вересня 2023

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» впроваджується зона елітарної освіти.

За підтримки БО «Українська освітня платформа», програми «Будуємо Україну Разом», платформи Prometheus у межах вивчення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» здобувачі взяли участь у сертифікатному курсі «Основи проєктного менеджменту».

Під час вивчення курсу 10 лекторів-експертів із багаторічним досвідом управління проєктами та командами дали можливість здобувачам не тільки вивчати теоретичні аспекти, але й отримати практичний інструментарій щодо втілення проєктного менеджменту у реальне життя. Курс складався з чотирьох модулів і 30 лекцій.

Здобувачі мали можливість дізнатися про лідерство та роль лідера у побудові ефективної команди, методологію планування проєктів і написання грантових заявок, як складати бюджет та управляти витратами, а також про інструменти для комунікації свого проєкту.

Курс «Основи проєктного менеджменту» був особливо цікавим тим, хто планує займатися громадською діяльністю, втілювати соціальні, освітні, екологічні чи культурні проєкти: створити благодійний фонд; проводити волонтерську діяльність та забезпечувати підтримку української армії; втілювати власну ідею чи бізнес у життя та зібрати команду однодумців; працювати та координувати процеси створення інновацій.

Вітаємо здобувачів Анну Бохан, Вероніку Вархол, Юлію Ворону, Андрія Доленка, Богдана Донця, Ярослава Кочергу, Марію Кривчик, Анастасію Крикунову, Богдана Міщенка, Марію Омельченко, Віталія Рибачука, Ярослава Сапливого, Дар’ю Селезньову та Марину Ушкало з успішним результатом вивченого курсу та отриманням сертифікатів.

Викладачі кафедри й здобувачі освіти щиро вдячні модераторам за чудову організацію курсу!

Опублікований: 18-09-2023
Читайте також:
Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм

Днями відбувся науковий семінар «Перспективні напрями магістерських досліджень випускових кафедр експертизи харчових продуктів НУХТ та харчової хімії, експертизи та біотехнології ОНТУ: обмін практичним досвідом, регіональний та глобальний контекст». Семінар був організований за спільною ініціативою випускових кафедр Національного університету харч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін професійним досвідом – важлива складова формування конкурентоспроможності освітніх програм 14 грудня 2023

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine

У грудні 2023 року магістрантка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко разом із командою закінчила проходження другого акселераційного етапу програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine. За час учас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти серед фіналістів акселераційної програми від InterHEI Food and Health Innovators Ukraine 25 грудня 2023

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar 01 лютого 2023

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми

Під час захисту дипломних проєктів за освітньою програмою «Інжиніринг фармацевтичних і біотехнологічних виробництв» бакалаври денної форми навчання (а із сьогоднішнього дня – уже кваліфіковані інженери) представили розробки обладнання і технологічних ліній для сушіння розчинів саліцилової кислоти, систем очищення води для ін’єкційних розчинів, гран...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-скороченики захищають кваліфікаційні роботи на актуальні для сьогодення теми 11 червня 2021