Н У Х Т

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 вересня 2023

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» впроваджується зона елітарної освіти.

За підтримки БО «Українська освітня платформа», програми «Будуємо Україну Разом», платформи Prometheus у межах вивчення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» здобувачі взяли участь у сертифікатному курсі «Основи проєктного менеджменту».

Під час вивчення курсу 10 лекторів-експертів із багаторічним досвідом управління проєктами та командами дали можливість здобувачам не тільки вивчати теоретичні аспекти, але й отримати практичний інструментарій щодо втілення проєктного менеджменту у реальне життя. Курс складався з чотирьох модулів і 30 лекцій.

Здобувачі мали можливість дізнатися про лідерство та роль лідера у побудові ефективної команди, методологію планування проєктів і написання грантових заявок, як складати бюджет та управляти витратами, а також про інструменти для комунікації свого проєкту.

Курс «Основи проєктного менеджменту» був особливо цікавим тим, хто планує займатися громадською діяльністю, втілювати соціальні, освітні, екологічні чи культурні проєкти: створити благодійний фонд; проводити волонтерську діяльність та забезпечувати підтримку української армії; втілювати власну ідею чи бізнес у життя та зібрати команду однодумців; працювати та координувати процеси створення інновацій.

Вітаємо здобувачів Анну Бохан, Вероніку Вархол, Юлію Ворону, Андрія Доленка, Богдана Донця, Ярослава Кочергу, Марію Кривчик, Анастасію Крикунову, Богдана Міщенка, Марію Омельченко, Віталія Рибачука, Ярослава Сапливого, Дар’ю Селезньову та Марину Ушкало з успішним результатом вивченого курсу та отриманням сертифікатів.

Викладачі кафедри й здобувачі освіти щиро вдячні модераторам за чудову організацію курсу!

Опублікований: 18-09-2023
Читайте також:
Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжується марафон освітніх лекторіїв для здобувачів коледжів і, звісно, викладачі не могли оминути увагою майбутніх фахівців ресторанного бізнесу у гастро-столиці України, які навчаються у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Про тенденції і перспективи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішні проєкти у сфері гостинності Львова – у фокусі зустрічі викладачів університету зі здобувачами коледжу НУХТ 26 листопада 2021

Фахівці університетської бібліотеки поділилися досвідом з колегами

22 червня 2023 р. фахівці Науково-технічної бібліотеки НУХТ взяли участь у нараді керівників університетських бібліотек м. Києва, яка відбулась на базі наукової бібліотеки ім. М. Максимовича КНУ Тараса Шевченка. На нараді розглядалися підсумки діяльності бібліотек закладів вищої освіти м. Києва за 2022 рік та обговорювалися пропозиції щодо внесенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університетської бібліотеки поділилися досвідом з колегами 26 червня 2023

У коледжах НУХТ продовжується вступна кампанія-2022

До навчально-наукового комплексу нашого університету входять також одинадцять коледжів, розташованих в усіх регіонах України. Випускники наших коледжів мають можливість продовжувати здобуття вищої освіти за скороченою формою, вступаючи до університету на старші курси. Наразі в коледжах триває вступна кампанія – приймаються заяви та документи на вс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У коледжах НУХТ продовжується вступна кампанія-2022 13 липня 2022

Відкриту лекцію онлайн прочитала доцент кафедри технології цукру і підготовки води

Долаючи карантин і не зупиняючи навчальний процес, кафедра технології цукру і підготовки води йде у ногу зі сучасними технологіями та тестує нові інформаційні рішення для залучення великої кількості студентів до лекцій у реальному часі. 28 травня 2020 р. за допомогою сервісу відеоконференцій ZOOM доцент кафедри Наталія Романченко прочитала відкрит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкриту лекцію онлайн прочитала доцент кафедри технології цукру і підготовки води 01 червня 2020