Н У Х Т

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

04 листопада 2025

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук, Анастасія Пухляк, Ульяна Бандура та здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» відвідали ТДВ «Яготинський маслозавод» – одне з провідних підприємств молочної галузі України.

Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями виробництва незбираномолочних продуктів і вершкового масла, побачили роботу високотехнологічного обладнання та дізналися про систему контролю якості на всіх етапах виробництва.

На цьому підприємстві здобувачі кафедри проходять навчання зі впровадженням елементів дуальної форми, що дає можливість поєднувати теоретичну підготовку з набуттям практичних навичок у реальних виробничих умовах.

Цей візит став чудовою нагодою для четвертокурсників поглибити свої знання, побачити практичне застосування технологічних процесів і відчути атмосферу сучасного молочного виробництва.

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів висловлюють щиру подяку керівництву підприємства та його фахівцям за цікаву й пізнавальну зустріч!

Опублікований: 04-11-2025
Читайте також:
Останній зимовий OPEN DAY факультету біотехнології та екологічного контролю

В останні вихідні зими хтось поспішав насолодитись уже відчутними подихами весни, а профорієнтаційна команда факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) провела черговий OPEN DAY в онлайн-форматі. Іще частина майбутніх вступників мала нагоду ближче познайомитися з факультетом та перевагами навчання за запропонованими спеціальностями са...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній зимовий OPEN DAY факультету біотехнології та екологічного контролю 01 березня 2021

Студенти-водники закріплюють знання, отримані під час дистанційного навчання

16 лютого 2017 року доцент кафедри технології цукру і підготовки води Світлана Шульга разом зі студентами 2 і 3 курсу професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» взяли участь у виїзному інформаційному прес-клубі «Технологія підготовки питної води» ПАТ «АК «Київводоканал». Засідання відкриває ряд зустріче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-водники закріплюють знання, отримані під час дистанційного навчання 17 лютого 2017

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій

Наукова весна в університеті триває. Наші здобувачі освіти й викладачі активно долучаються до наукових заходів колег із інших закладів освіти та наукових установ, у тому числі й зарубіжних. Творча молодь НУХТ – аспірант кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Борис Михайлик і магістрантка кафедри технології хлібопекарських і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші здобувачі освіти – активні учасники закордонних конференцій 26 травня 2021

Фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вміють зацікавити майбутніх вступників

27 квітня 2022 року відбулася розширена online-зустріч колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки і Київського фахового коледжу комп'ютерних технологій та економіки НАУ. Зустріч відкрила завідувачка кафедри, професорка, д.т.н. Людмила Кривопляс- Володіна, яка привітала та відрекомендувала всіх учасників, розповіла про кафедру мехатроніки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри мехатроніки та пакувальної техніки вміють зацікавити майбутніх вступників 28 квітня 2022