Н У Х Т

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

04 листопада 2025

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук, Анастасія Пухляк, Ульяна Бандура та здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» відвідали ТДВ «Яготинський маслозавод» – одне з провідних підприємств молочної галузі України.

Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями виробництва незбираномолочних продуктів і вершкового масла, побачили роботу високотехнологічного обладнання та дізналися про систему контролю якості на всіх етапах виробництва.

На цьому підприємстві здобувачі кафедри проходять навчання зі впровадженням елементів дуальної форми, що дає можливість поєднувати теоретичну підготовку з набуттям практичних навичок у реальних виробничих умовах.

Цей візит став чудовою нагодою для четвертокурсників поглибити свої знання, побачити практичне застосування технологічних процесів і відчути атмосферу сучасного молочного виробництва.

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів висловлюють щиру подяку керівництву підприємства та його фахівцям за цікаву й пізнавальну зустріч!

Опублікований: 04-11-2025
Читайте також:
У Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ побувала доцентка кафедри гуманітарних дисциплін

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Лариса Саракун зустрілася зі старшокурсниками Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Мета зустрічі – популяризація спеціальностей інститутів та факультетів університету. Майбутнім вступникам була надана детальна інформація про навчання в НУХТ, а також про їхні можливості, яскраві перспек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ побувала доцентка кафедри гуманітарних дисциплін 16 грудня 2021

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники

Здобувачі вищої освіти першого курсу спеціальності «Туризм» під час практичної роботи з дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» слухали ефір про англійські кулінарні традиції у передачі «У Своїй Тарілці» на радіо «Культура». Спікерка, шеф-кухарка та експертка з королівського етикету, авторка книги «Англійське Різдво. Ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кулінарний досвід країн Європи з експерткою з королівського етикету опановували наші першокурсники 02 квітня 2021

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D

17 листопада в університеті відбувся ще один відкритий захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Результати своїх досліджень за темою «Обґрунтування параметрів підготовки води для процесів структуроутворення харчових систем», виконаних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тримаємо науковий фронт: відбувся захист дисертації на здобуття освітнього ступеня Ph.D 21 листопада 2023

Кейси від практика для менеджерів персоналу

30 квітня 2025 року здобувачі 2-3 курсів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» разом із викладачками кафедри економіки праці та менеджменту взяли участь у онлайн вебінарі «Робочий час: облік, обмеження та практичні кейси» від керівниці експертної групи «Експертус Кадри» Ольги Догадіної. Спікерка зазначила, що зміни у законодавстві, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кейси від практика для менеджерів персоналу 30 квітня 2025