Н У Х Т

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

04 november 2025

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук, Анастасія Пухляк, Ульяна Бандура та здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» відвідали ТДВ «Яготинський маслозавод» – одне з провідних підприємств молочної галузі України.

Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями виробництва незбираномолочних продуктів і вершкового масла, побачили роботу високотехнологічного обладнання та дізналися про систему контролю якості на всіх етапах виробництва.

На цьому підприємстві здобувачі кафедри проходять навчання зі впровадженням елементів дуальної форми, що дає можливість поєднувати теоретичну підготовку з набуттям практичних навичок у реальних виробничих умовах.

Цей візит став чудовою нагодою для четвертокурсників поглибити свої знання, побачити практичне застосування технологічних процесів і відчути атмосферу сучасного молочного виробництва.

Викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів висловлюють щиру подяку керівництву підприємства та його фахівцям за цікаву й пізнавальну зустріч!

Published on: 04-11-2025
Read also:
Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно!

У вересневу додаткову вступну сесію 2025 року здобувачі третього курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Михайло Кобиляцький, Юлія Єрьоменко та Ірина Сич вирішили паралельно здобути й економічну освіту. Вони успішно вступ...

READ YOURSELF

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно! 02 october 2025

The English-language section of the 87th International Scientific Conference brought together young scientists from around the world

"Good morning, good afternoon, good evening, dear friends and dear colleagues. Under the blossoming of gardens, the silent breeze of golden autumn and the hot breath of eternal summer, let’s plunge into the boundless wonderful world of food science!” This greeting marked the beginning of the English-language section "Food, Chemical Technology and E...

READ YOURSELF

The English-language section of the 87th International Scientific Conference brought together young scientists from around the world 19 april 2021

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі

В Україні наразі триває активна фаза реформування освітнього процесу з урахуванням кращих світових практик. Керівництво нашого університету не стоїть осторонь цих позитивних процесів і створює всі умови для запровадження та розвитку новацій. За сприяння ректорату протягом 2019 року співробітники університету мали змогу познайомитися з науковою та о...

READ YOURSELF

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі 30 january 2020

З Днем винахідника і раціоналізатора!

Шановні колеги! Щорічно, в третю суботу вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора, відповідно до Указу Президента № 443/94 від 16 серпня 1994 року. У 25-ту річницю Дня винахідника і раціоналізатора щиро вітаємо наших науковців – творців інтелектуальної власності, які присвячують своє життя невпинному пошуку нового та прогре...

READ YOURSELF

З Днем винахідника і раціоналізатора! 19 september 2019