Н У Х Т

Здобувачі знайомляться з новітніми тенденціями індустрії гостинності

23 вересня 2024

Здобувачі знайомляться з новітніми тенденціями індустрії гостинності

17-19 вересня у Міжнародному виставковому центрі відбувся традиційний Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCh. Здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістранти освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком,Андрієм Мурзіним, Раїсою Матюшенко, Іриною Корецькою, Іриною Силкою, Оленою Матиящук, Оленою Павлюченко, Ольгою Коваль відвідали цей масштабний захід.

На виставці були представлені інноваційні рішення для сфери гостинності: новітнє обладнання, передові технології та сучасні послуги. Учасники експофоруму активно ділилися своїм досвідом відкриття та управління бізнесом у сфері HoReCa, що стало чудовою нагодою для студентів здобути нові знання та компетенції.

Відвідування таких заходів, як експофорум FoReCh, є важливим елементом професійної підготовки студентів, оскільки дозволяє їм безпосередньо ознайомитися з актуальними інноваціями та тенденціями в індустрії гостинності. Для майбутніх фахівців – це можливість дізнатися про новітні технології, які використовуються в ресторанному та готельному бізнесі, побачити в роботі сучасне обладнання та отримати уявлення про те, як впроваджувати ці рішення на практиці.

Особливо цінним є безпосереднє спілкування з експертами галузі, які діляться своїм досвідом та інсайтами. Під час виставки студенти мали можливість не лише ознайомитися з продукцією провідних компаній, а й поставити запитання щодо особливостей впровадження технологій, економічної доцільності та специфіки управління бізнесом у сфері HoReCa. Це неоціненний досвід, який допоможе їм у подальшому професійному становленні.

Поїздка на Міжнародний експофорум FoReCh стала яскравою подією для здобувачів, яка не лише розширила їхні професійні горизонти, але й надала конкретні знання та навички для подальшої реалізації в ресторанно-готельній індустрії.

Опублікований: 23-09-2024
Читайте також:
Зустріч першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з кураторкою

Днями відбулася зустріч кураторки Лілії Ісмаїлової зі студентами першого курсу освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. До зустрічі також долучилася завідувачка кафедри економічної теорії, докторка економічних наук, професорка Інна Ситник. Під час спілкування обговор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч першокурсників освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» з кураторкою 26 січня 2024

Із дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів відбулося чергове засідання вченої ради університету

3 червня 2020 року відбулося планове засідання вченої ради університету. Враховуючи необхідність дотримання санітарних протиепідеміологічних заходів, зокрема, соціального дистанціювання, засідання відбувалося в актовій залі.  В.о. ректора, перший проректор Володимир Яровий розпочав засідання з подяки присутнім за те, що приїхали на засідання, оскі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із дотриманням усіх протиепідеміологічних заходів відбулося чергове засідання вченої ради університету 03 червня 2020

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець відвідала серію онлайн-конференцій «Uni-Biz Bridge 6», спрямованих на обмін досвідом між бізнесом та освітою. Представники бізнес-тренінгових компаній ділилися з понад 700 викладачами з усієї України своїми напрацюваннями у сфері проведення професійної підготовки на навчання ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка 18 лютого 2021

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам

На кафедру біотехнології продуктів бродіння і виноробства звернулися представники ТМ «Коктебель» з метою проведення порівняльного дегустаційного аналізу власної продукції напівсолодких вин із винами подібного типу інших виробників студентами та спеціалістами кафедри. До дегустації були залучені випускники сертифікатної програми «Науково-практичні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники сертифікатної програми «Науково-практичні основи дегустації вин та професія сомельє» надають експертні оцінки виробникам 18 травня 2018