Н У Х Т

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

01 листопада 2023

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна.

На початку зустрічі запрошений гість-сомельє розповів про особливості теруару різних куточків України, найвідоміші виноробні та найтоповіші пропозиції вин, а далі перейшли до ознайомлення з основними принципами роботи сомельє та закріпили знання проведенням дегустації вітчизняних вин.

Ігор – випускник спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та відомий професіонал своєї справи. Винна карта закладу, де він є шефом-сомельє, шість років поспіль нагороджується двома келихами від американського видання Wine Spectator, а гості мають можливість спробувати більше 250 видів шампанського з різних Шампанських домів – як відомих на весь світ, так і нішевих.

Організували освітній івент гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа, доцентка Віта Цирульнікова і лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Ігорю Постоянкіну за цінні практичні знання та неймовірний досвід, яким він поділився зі здобувачами освіти.

Випускники – гордість кафедри і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка! Бажаємо Ігорю успіхів і найвищих нагород у професійному сфері!

Опублікований: 01-11-2023
Читайте також:
Кожний день – про важливе!

Науково-дослідна робота – один із векторів діяльності спільноти Вінницького фахового коледжу НУХТ. У обласному конкурсі проєктів податкових реформ серед здобувачів фахової передвищої освіти бачення багатьох переваг, у тому числі екологічності зеленого транспорту висловив майбутній фахівець з автомобільного транспорту Богдан Мошніков. Проте, студен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кожний день – про важливе! 28 грудня 2023

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM»

21 квітня у Сумах відбувся Всеукраїнський освітній фестиваль «STEAM». STEAM- це акронім чотирьох дисциплін: Science – природничі науки,  Technology – технології, Engineering – технічна творчість, Mathematics – математика. Одним із найактивніших учасників фестивалю був Сумський коледж харчової промисловості НУХТ. Студенти та викладачі спеціальносте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти та викладачі Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ представили свої технічні рішення на «STEAM» 23 квітня 2018

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом

Студенти першого курсу різних факультетів та інститутів разом із викладачами кафедри гуманітарних дисциплін розпочали відвідування Музею історії НУХТ. Здобувачів вразили маловідомі факти історії заснування університету, оскільки він має глибоке коріння. Його значення для нашої держави надзвичайно важливе, адже саме тут розпочали готувати перших фа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін знайомить першокурсників із університетом 09 вересня 2021

День захисників і захисниць України на кафедрі гуманітарних дисциплін

Кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається 14 жовтня водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Так, здобувачі під керівництвом професорки Надії Левицької підготували яскраві роботи про історію вшанування цього свята та його ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисників і захисниць України на кафедрі гуманітарних дисциплін 13 жовтня 2021