Н У Х Т

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

01 листопада 2023

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна.

На початку зустрічі запрошений гість-сомельє розповів про особливості теруару різних куточків України, найвідоміші виноробні та найтоповіші пропозиції вин, а далі перейшли до ознайомлення з основними принципами роботи сомельє та закріпили знання проведенням дегустації вітчизняних вин.

Ігор – випускник спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та відомий професіонал своєї справи. Винна карта закладу, де він є шефом-сомельє, шість років поспіль нагороджується двома келихами від американського видання Wine Spectator, а гості мають можливість спробувати більше 250 видів шампанського з різних Шампанських домів – як відомих на весь світ, так і нішевих.

Організували освітній івент гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа, доцентка Віта Цирульнікова і лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Ігорю Постоянкіну за цінні практичні знання та неймовірний досвід, яким він поділився зі здобувачами освіти.

Випускники – гордість кафедри і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка! Бажаємо Ігорю успіхів і найвищих нагород у професійному сфері!

Опублікований: 01-11-2023
Читайте також:
Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу

17 березня 2018 року з нагоди дня народження видатного українського письменника Тараса Шевченка у Полтаві відбувся творчий конкурс «Шевченкові думи» для студентської молоді міста, у якому взяли участь й студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ. Організаторами заходу виступили Студентська рада м. Полтава спільно з Управлінням у справа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ – призер творчого конкурсу 20 березня 2018

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Стрімкий розвиток  ІТ-технологій і вплив їх на сучасний ринок, розвиток індустрії та систем послуг змушує вивчати закони їх функціонування, вплив на суспільство та способи використання. Тож викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова та Лариса Яненко відгукнулися на пропозицію пройти курс навчання за темою «Створе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 березня 2023

Як термоелектричний модуль поєднаний із технологією виробництва вина

17 грудня 2024 року заступник завідувача кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доцент Олексій Пилипенко і доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич відвідали ліцей №59. Викладачі поспілкувалися з учнями двох 10-тих класів на тему майбутнього вибору професії та переваг навчання у Національному університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як термоелектричний модуль поєднаний із технологією виробництва вина 18 грудня 2024

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху

Студенти-біотехнологи набувають практичних навичок не лише на столичних підприємствах галузі. Одним із місць проходження ними практики стало фармацевтичне підприємство з виготовлення готових лікарських засобів – ПАТ «Вітаміни» у м. Умань. Звісно, по конкуренції зі столичними підприємствами, ПАТ «Вітаміни» поступаються. Та після побаченого нашими ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху 31 січня 2017