Н У Х Т

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

01 november 2023

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна.

На початку зустрічі запрошений гість-сомельє розповів про особливості теруару різних куточків України, найвідоміші виноробні та найтоповіші пропозиції вин, а далі перейшли до ознайомлення з основними принципами роботи сомельє та закріпили знання проведенням дегустації вітчизняних вин.

Ігор – випускник спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка та відомий професіонал своєї справи. Винна карта закладу, де він є шефом-сомельє, шість років поспіль нагороджується двома келихами від американського видання Wine Spectator, а гості мають можливість спробувати більше 250 видів шампанського з різних Шампанських домів – як відомих на весь світ, так і нішевих.

Організували освітній івент гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа, доцентка Віта Цирульнікова і лекторка дисципліни, доцентка Ольга Пушка.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи висловлює подяку Ігорю Постоянкіну за цінні практичні знання та неймовірний досвід, яким він поділився зі здобувачами освіти.

Випускники – гордість кафедри і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка! Бажаємо Ігорю успіхів і найвищих нагород у професійному сфері!

Published on: 01-11-2023
Read also:
День єднання у НУХТ

16 лютого, у День єднання, колектив нашого університету зустрівся біля Державного прапора України, встановленого перед головним корпусом НУХТ. Продемонструвати свою силу духу, єдність, згуртованість і висловити підтримку нашому народу й українським військовим прийшли ректорат, керівники і працівники навчальних і наукових підрозділів, співробітники ...

READ YOURSELF

День єднання у НУХТ 16 february 2022

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу

Викладацький колектив і студентство факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка з початку повномасштабної війни долучились до благодійної та волонтерської діяльності, зборів для забезпечення потреб наших випускників, які служать у Збройних Силах України, батьків здобувачів і випускників, які героїчно захищають ...

READ YOURSELF

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу 19 october 2023

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики

Акціонерне товариство «РУДЬ» є лідером серед українських виробників морозива. Продукція компанії не лише задовольняє потреби споживачів, а й перевищує їхні очікування. Навіть найбільш вимогливі покупці можуть знайти в асортименті продуктів те, що їм до вподоби. Завдяки європейському підходу до розвитку, компанія «Рудь» випустила «Ескімос-Organic» —...

READ YOURSELF

Із організацією виробництва органічного морозива ознайомилися магістранти в процесі переддипломної практики 08 july 2025

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

READ YOURSELF

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 december 2019