Н У Х Т

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику

27 червня 2025

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» успішно пройшли виробничу практику

У кращих підприємствах гостинності успішно пройшли виробничу практику здобувачі освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» третього курсу та другого курсу з терміном навчання три роки денної форми здобуття освіти.

Серед баз практик – вітчизняні та міжнародні готельні підприємства Києва: ТОВ «Гранд менеджмент»; ТОВ «Воздвиженський»; ТОВ «Хотел Менеджмент Груп ЛЛС», готель «Рамада»; ТОВ «Баккара-Плюс»; ПрАТ «Готель «Прем’єр Палац», а також інших регіонів нашої країни.

Здобувачі освіти здійснювали професійну діяльність у структурних підрозділах: номерному фонді, приймально-вестибюльній групі приміщень, закладах ресторанного господарства готельних підприємств. Під час проходження практики поглибили теоретичні знання з організації та технології обслуговування у засобах розміщення, ознайомилися із сучасним обладнанням, методами та формами здійснення технологічних процесів, опанували професійні вміння і навички в умовах готельного бізнес-середовища.

Колектив випускової кафедри готельно-ресторанної справи вдячний відповідальним від кафедри, доценткам Олені Шидловській та Ользі Дульці за організацію практичної підготовки, керівникам практики від університету і готельних підприємств – за контроль за виконанням програми практики і написанням звітів, проведення консультацій і мотивацію здобувачів до професійного розвитку.

Виробнича практика – важливий етап формування професійної компетентності майбутніх фахівців сфери гостинності, що поєднує теоретичну підготовку з цінним практичним досвідом.

Опублікований: 27-06-2025
Читайте також:
Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі

Згідно з графіком навчального процесу здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів» розпочали проходження професійної практики. Уперше двоє здобувачів проходитимуть практику на базі українського сертифікаційного органу ТОВ «Органік Стандарт». Він є першим і єдиним укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші магістранти проходять практику на базі єдиного українського органу сертифікації, визнаного у Європейському Союзі 06 вересня 2021

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники

Протягом 4-7 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою брали участь в онлайн-виставці «Turkish Medical Travel Online Expo 2021», яка проводилася для лікарів, туристичних агенцій, страхових компаній і пацієнтів з України, Азерба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники 08 лютого 2021

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку

Онлайн-лекцію «Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa» для студентів 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у межах вивчення навчальної дисципліни «Проєктування об’єктів готельно-ресторанного господарства» прочитала технолог-проєктант компанії «Total Kitchen» і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проєктне моделювання діяльності закладів сфери HoReCa для студентів від технолога-проєктанта компанії-лідера ринку 29 квітня 2020

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом

Із року в рік Вінницький коледж нашого університету підтримує добру традицію зустрічати новий навчальний рік, як велике і радісне свято, свято усієї коледжанської родини, яка поповнюється новими студентами. У святково-урочистому заході, присвяченому 27-ій річниці Незалежності України та Дню знань взяв участь 331 студент нового покоління, їх батьки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вінницький коледж НУХТ зустрів своє нове покоління студентів святково-урочистим заходом 04 вересня 2018