Н У Х Т

Тривають інтелектуальні баталії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

10 жовтня 2023

Тривають інтелектуальні баталії на факультеті біотехнології та екологічного контролю

5 жовтня науковий сектор студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю організував для здобувачів цікаву гру «БТЕК – мій усвідомлений вибір». Позмагатися знаннями, а також просто провести час разом і отримати масу позитивних емоцій зібралися у студентському клубі.

На старт інтелектуальних змагань вийшли 3 команди по 6 осіб.

Організатори дуже постаралися, готуючи презентацію із запитаннями. Гра складалася з п'яти раундів. У першому були тестові завдання, а в інших як тестові, так і відкриті питання, що стосувалися профільних дисциплін для здобувачів факультету – біотехнологій та екології. На обговорення давався певний час і вже потім капітани озвучували відповіді.

До команди під назвою «Ми намагались» увійшли Тимур Соколовський (група БТ-1-1), Вікторія Самойленко, Анастасія Сахневич, Марина Пахомова (всі – група БТ-2-1), Павло Онофрієнко і капітан Дмитро Лаврега (обоє – група ЕК-1-3).

Учасниками команди «Вісники інтелекту» були: Софія Пашко (ЕК-2-3), Нікіта Бахмач, Іван Рубцов, Тетяна Мельник (всі – група БТ-2-1), Ольга Мудрак (група БТ-2-2), і капітанка Катерина Овчаренко (група БТ-3-1).

Третя команда «Зоопарк» на чолі з Дарією Гальперіною (група БТ-1-2) мала в своєму складі Анастасію Кравченко, Максима Палатова, Оксану Пархомчук (всі – група БТ-1-2), Лідію Маліночку і Анну Сонько (обоє – група БТ-1-1).

Не очікуваною, але приємною стала участь студентів факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Хлопці вигадали назву команди й приєдналися до всіх. Вони додали позитиву й гарного настрою в гру, і завдяки їм у залі лунав щирий сміх і панувала дружня атмосфера.

Вела гру Лілія Попова ( група БТ-2-1), а до журі увійшли Тетяна Топіха (група БТ-2-1) та Олексій Латушкін (група БТ-3-1).

Найбільш інтригуючим став момент оголошення місць, які посіли команди, адже кожна з них дуже намагалася бути інтелектуальною та оригінальною.

Отже, перше місце посіла команда «Ми намагались», друге – команда «Зоопарк», третє – «Вісники інтелекту». Розрив у балах був невеликий, тому що наші студенти є ерудованими й старанними. За участь і призові місця учасники отримають винагороду у вигляді додаткових балів.

Опублікований: 10-10-2023
Читайте також:
Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки

16 травня 2019 р. українці всього світу відзначали Всесвітній день вишиванки. Для популяризації етнічної культури та інформування студентської молоді кафедра гуманітарних дисциплін Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого протягом цього тижня проводить низку заходів. Комплекс заходів, присвячених Всесвітньому дню в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра гуманітарних дисциплін відсвяткувала Всесвітній день вишиванки 17 травня 2019

Перемога у міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2023»!

27 березня закінчився Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black SeaScience 2023». Команда здобувачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування у складі Дмитра Данюка та Юрія Якимчука (науковий керівник – завідувач кафедри, професор Микола Якимчук) взяла участь у номінації «Інформаційні технології, автома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемога у міжнародному конкурсі «Black Sea Science 2023»! 28 березня 2023

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів

22 травня 2018 р. відбулася друга лекція бренд-амбасадора Євгенія Сегана «Визначення потенціалу вина» (продовження). Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин і формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лектор 18 квітня 2018 р. розпочав курс лекцій від ТОВ «Торговий дім ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» прочитав чергову лекцію для студентів і викладачів 23 травня 2018

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії

Доцентка Тетяна Петренко 15 листопада 2023 року провела відкрите лекційне заняття з дисципліни «Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Тема лекції – «Загальна характеристика дисперсних систем, їх класифікація, властивості, методи одержан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Демонстрація педагогічної майстерності на відкритій лекції доцентки кафедри харчової хімії 16 листопада 2023