Н У Х Т

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28 листопада 2019

Усе про перспективи подальшого навчання студентам коледжів від викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович відвідала Київський державний коледж туризму та готельного господарства, де зустрілася зі студентами, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Насамперед Вікторія Дорохович розповіла про історію заснування Національного університету харчових технологій та його матеріально-технічну базу.  Наголошуючи на необхідності одержання вищої освіти, викладач ознайомила майбутніх вступників із правилами вступу до НУХТ на скорочений термін навчання, спеціальності та спеціалізації, за якими можуть навчатися студенти для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Також студентів зацікавили перспективи подальшого навчання для здобуття освітнього ступеня «Магістр».

Студенти мали можливість задати питання про організацію в університеті науково-дослідної діяльності та академічної мобільності, культурно-масового життя, проведення спортивних змагань тощо.

На завершення зустрічі вони отримали рекламні матеріали університету та запрошення на День відкритих дверей, що відбудеться вже 30 листопада.

Опублікований: 28-11-2019
Читайте також:
Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології

Щороку на базі різних університетів України проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установка на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності. Основними завданнями к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 грудня 2018

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії

21 березня 2018 року на кафедрі харчової хімії відбулася відкрита лекція «Карбонільні сполуки. Альдегіди і кетони» кандидата хімічних наук, доцента Наталії Сімурової з дисципліни «Органічна хімія» для студентів першого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» денної форми навчання факультету біотехнології та екологічного контролю. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискуча лекція з органічної хімії від доцента кафедри харчової хімії 22 березня 2018

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики

Днями магістрантам-біотехнологам, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Промислова біотехнологія», випала нагода взяти участь у міжнародній події – експертній онлайн-дискусії з провідними спеціалістами у сфері виробництва біогазу, президентом американської компанії Unconventional Gas Solutions (UGS) Марком Страубом, головою правління Біо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи прослухали лекцію від міжнародних експертів з біоенергетики 30 січня 2023

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково

Карантин вніс свої корективи і у спорт. У зв’язку з карантинними обмеженнями, впровадженими на території всієї країни, засідання Виконавчого комітету Футбольної асоціації студентів м. Києва відбулося онлайн. Його головною метою було внесення доповнення до Регламенту змагань м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО сезону 2019/2020 рр. і виз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди НУХТ – срібні призери Чемпіонатів Києва: футзальний сезон 2019/2020 рр. завершений достроково 17 квітня 2020