Н У Х Т

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП»

14 листопада 2023

Здобувачі поліпшують свої hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП»

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» опановують hard skills на курсі «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП».

Курс проводиться з 2 по 23 листопада 2023 р. компанією PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ.

З вітальним словом до першої лекції долучився заступник директора Інституту післядипломної освіти з навчальної роботи Сергій Дудко, який побажав учасникам продуктивного навчання і відмінного складання фінальних іспитів.

Розпочала лекцію співзасновниця та керівниця проєктів PROFI CLUB, директорка навчального центру для HoReCa, співзасновниця ГО «Ресторанна гільдія» та зовнішня стейкхолдерка освітньо-професійної програми «Технології харчування» Ольга Михайлова.

Перша тема була присвячена безпечності та якості харчових продуктів; законодавчим аспектам; історії НАССР; процесам, які мають бути охоплені програмами-передумовами системи НАССР, етапам її впровадження та перевагам використання. Лекторка визначила поняття інтегрованої системи менеджменту та розповіла, чому не працюють стандарти менеджменту.

Другим спікером з темою «Державний нагляд (контроль) за операторами ринку, що здійснюють діяльність у сфері громадського харчування» був начальник Головного управління Держпродспоживслужби Чернігівської області Юрій Павлішен. Говорили про законодавство України, що регламентує здійснення державного контролю у сфері безпечні харчових продуктів і санітарного законодавства; здійснення заходів державного нагляду (контролю) в умовах сьогодення; обов’язки та права операторів ринку; впровадження системи НАССР (законодавче регулювання, програми-передумови); експлуатаційні дозволи; відповідальність за порушення законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Опанування курсу «Внутрішній аудитор системи харчової безпеки НАССР/ХАССП» бакалаврами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Технології харчування» дозволить поліпшити їх hard skills у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» (лектор – професор Олег Кузьмін).

Поліпшення hard skills магістрантами освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відбувається у межах підготовки кваліфікаційної роботи.

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячна зовнішнім стейкхолдерам бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» – директорці PROFI CLUB Ользі Михайловій та директору ГО «Ресторанна гільдія» Богдану Михайлову за модерацію заходу.

Опублікований: 14-11-2023
Читайте також:
В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах

24 липня стартувала реєстрація для участі у вступних іспитах для вступу до Національного університету харчових технологій на основі повної загальної середньої освіти, що буде тривати до 3 серпня 2020 року. Хто ж має право брати участь у вступних випробуваннях? Вступні випробування у формі співбесіди до нашого вишу складають: - особи з інвалідніс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті триває реєстрація вступників для участі у вступних іспитах 30 липня 2020

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною» асистентки Юлії Мирошник. Науковий керівник роботи – д.т.н., професор Віктор Доценко. Юлія Мирошник представила результати досліджень технології масляних бісквітних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний попередній захист дисертаційного дослідження на кафедрі готельно-ресторанної справи 02 лютого 2021

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом

Управлінці персоналом початкових курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління побували на зустрічі з Оленою Мисник – дизайнером, засновницею хендмейд брендів «Медова Шафа», «myBOOKmark» та однією з героїнь проекту про молодих підприємців «Створюй в Україні». Модератором зустрічі виступила молодіжна громадська організація East-West Bu...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як перетворити хобі на міжнародний бізнес дізнались управлінці персоналом 08 лютого 2017

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету

28 липня 2022 року Україна вперше відзначила День Української Державності, встановлений Указом Президента з метою вшанування видатного державотворця, князя Володимира Великого, а також як засвідчення поваги до видатних українців – Тараса Шевченка, Миколи Костомарова, Володимира Антоновича, Михайла Драгоманова, Івана Франка, Лесі Українки, Михайла Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День Української Державності у навчально-науковому комплексі університету 29 липня 2022