Н У Х Т

Здобувачі підтверджують високий рівень знань і технічну фахову підготовку зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

30 червня 2020

Здобувачі підтверджують високий рівень знань і технічну фахову підготовку зі спеціальності «Галузеве машинобудування»

Протягом останніх п’яти років Сумський державний університет є базовим для проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських науково-дослідних робіт з галузі знань «Механічна інженерія». Серед представників багатьох навчальних закладів, де машинобудування є провідною фаховою дисципліною, у цьому інтелектуальному змаганні традиційно беруть участь і наші здобувачі вищої освіти.

Приємно, що вони вже втретє здобувають призові місця. Ось, і в цьому році Андрій Горайчук посів третє місце у секції «Сучасні технології промислового виробництва» й нагороджений Дипломом ІІІ ступеня (науковий керівник – професор кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександр Литвиненко). Призове місце Андрію принесла робота «Оптимізація процесу виготовлення штуцера пляшкомийної машини з використанням CAM/CAD технологій». Здобувачем досліджений, змодельований і реалізований технологічний процес оброблення деталі при високошвидкісному свердлінні отвору в латунному штуцері клапана пляшкомийної машини свердлами з різними конструктивними параметрами. На підставі проведених виробничих випробувань рекомендовані відповідні режимні параметри реалізації технологічного процесу та раціональні геометричні характеристики ріжучого інструмента з метою підвищення ефективності верстатного обладнання.

Зауважимо, що змагатися нашому студенту довелося з понад сорока конкурентами з інших вишів.

Такі високі результати свідчать не тільки про зацікавленість здобувачів у отриманні знань, що завжди знадобляться в подальшому, але й про належний рівень викладання на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв профільних технічних дисциплін.

Вітаємо призера й бажаємо Андрію Горайчуку успіхів у навчанні, науковій та професійній діяльності!

 

Опублікований: 30-06-2020
Читайте також:
Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася переддипломна практика здобувачів груп ТХ-4-4, ТХ-4-5 і ТХ-4-14ск, яка передбачала написання інформаційного звіту і його публічний захист. У звітах здобувачі приділили багато уваги дослідженню та обґрунтуванню асортименту виробів для впровадження на хлібопекарських підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Публічні захисти звітів здобувачів по переддипломній практиці відбулися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 04 травня 2020

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу

Магістриня-управлінець персоналом Аліна Пузина стала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Менеджмент» (освітня програма «Менеджмент персоналу»), організованого на базі Київського національного університету технологій та дизайну за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти». Цьогоріч на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу 31 березня 2021

Розвиваємо комунікативні навички у розмовному онлайн-клубі німецькою мовою

Днями відбулося чергове засідання розмовного онлайн-клубу німецькою мовою зі Start Deutschschule. До участі долучилися студенти, які вивчають німецьку мову, та викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування, доцентки Олена Галинська і Ольга Нежива. Учасники поспілкувалися з носієм мови за темою «Дозвілля. Хобі», розвинули свої комуніка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо комунікативні навички у розмовному онлайн-клубі німецькою мовою 07 лютого 2023

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування

19 листопада 2024 р. на кафедру технології ресторанної і аюрведичної продукції завітали учні  київського ліцею №241 «Голосіївський», де їх гостинно зустріли деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, викладачі кафедри, професори Нат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас – приготування суші від адептів веганського харчування 20 листопада 2024