Н У Х Т

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

13 листопада 2023

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла навчання та отримала сертифікат за напрямком «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» на платформі Академії Національної служби здоров’я України.

Академія НСЗУ (Управління освітніх та навчальних проєктів для надавачів медичних послуг НСЗУ) – структурний підрозділ НСЗУ, діяльність якого спрямована на формування знань у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення, професійних та особистісних навичок серед лікарів, медичного та адміністративного персоналу надавачів медичних послуг і пацієнтів.

Успішне завершення і використання у викладацькій діяльності зазначеного курсу є надзвичайно корисним здобутком з причин:

- Менеджмент і спілкування. Розширюємо розуміння важливості психічного здоров'я в робочому середовищі. Психічні розлади впливають на робочі стосунки та ефективність персоналу, а вивчення способів підтримки людей із психічними проблемами може бути важливим для ефективного менеджменту персоналу.

- Соціальний вплив. Здатність розпізнавати та підтримувати співробітників із психічними труднощами може покращити атмосферу в командах. Викладачі можуть передати ці цінні навички майбутнім менеджерам і працедавцям.

- Підвищення обізнаності. Знання про психічні розлади та їх вплив на працевлаштування і професійний розвиток може допомогти висвітлити важливі аспекти управління персоналом і зробити процес навчання більш узгодженим із потребами сучасного ринку праці.

- Адаптація робочих процесів. Розуміння того, як керувати і сприяти психічному здоров'ю співробітників, може створювати більш сприятливе та підтримуюче середовище роботи.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту висловлюють величезну подяку персоналу Академії НСЗУ за створення курсу, використання якого може стати важливим інструментом у розвитку здобувачів у сфері менеджменту персоналу, оскільки психічне здоров'я і ставлення до нього є суттєвими аспектами в будь-якій робочій обстановці!

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
Представники університету долучилися до форуму «Торгівля України 2025: виклики та прогнози»

24 липня 2025 року на базі Державного торговельно-економічного університету відбувся Форум «Торгівля України 2025: виклики та прогнози», присвячений Дню працівників торгівлі. Захід об'єднав на одному майданчику наукову спільноту, представників органів влади, роботодавців і громадськість задля обговорення поточних трансформацій і стратегічних вектор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Представники університету долучилися до форуму «Торгівля України 2025: виклики та прогнози» 29 липня 2025

Нові досягнення здобувачів освіти

Минулий рік, попри всі складнощі й негаразди, продовжував нас радувати вагомими досягненнями наших здобувачів освіти. Наприкінці 2022-го талановиті студенти Вінницького фахового коледжу НУХТ зарахували до свого активу ще дві перемоги. Діана Біла (спеціальність «Менеджмент») та Іван Консевич (спеціальність «Харчові технології») успішною представили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові досягнення здобувачів освіти 04 січня 2023

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Важливим аспектом підготовки висококваліфікованих фахівців у нашому університеті є залучення до аудиторних занять професіоналів-практиків та експертів галузі. Підготовка здобувачів освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» до самостійної професіональної діяльності на підприємствах харчової промисловості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від стейкхолдерки для здобувачів ОПП «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 29 вересня 2022

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія)

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Діана Жупанова закінчила свій візит до університету-партнера – Інституту харчової науки і технології Університету природних ресурсів та природничих наук (BOKU, Відень). Візит відбувся в рамках українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Удоско...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові дослідження аспірантки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів в Університеті BOKU (Австрія) 04 грудня 2023