Н У Х Т

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

13 листопада 2023

Сертифікація викладачки з питань попередження негативних проявів у ментальному здоров’ї

Доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Ліана Мазник успішно пройшла навчання та отримала сертифікат за напрямком «Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP» на платформі Академії Національної служби здоров’я України.

Академія НСЗУ (Управління освітніх та навчальних проєктів для надавачів медичних послуг НСЗУ) – структурний підрозділ НСЗУ, діяльність якого спрямована на формування знань у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення, професійних та особистісних навичок серед лікарів, медичного та адміністративного персоналу надавачів медичних послуг і пацієнтів.

Успішне завершення і використання у викладацькій діяльності зазначеного курсу є надзвичайно корисним здобутком з причин:

- Менеджмент і спілкування. Розширюємо розуміння важливості психічного здоров'я в робочому середовищі. Психічні розлади впливають на робочі стосунки та ефективність персоналу, а вивчення способів підтримки людей із психічними проблемами може бути важливим для ефективного менеджменту персоналу.

- Соціальний вплив. Здатність розпізнавати та підтримувати співробітників із психічними труднощами може покращити атмосферу в командах. Викладачі можуть передати ці цінні навички майбутнім менеджерам і працедавцям.

- Підвищення обізнаності. Знання про психічні розлади та їх вплив на працевлаштування і професійний розвиток може допомогти висвітлити важливі аспекти управління персоналом і зробити процес навчання більш узгодженим із потребами сучасного ринку праці.

- Адаптація робочих процесів. Розуміння того, як керувати і сприяти психічному здоров'ю співробітників, може створювати більш сприятливе та підтримуюче середовище роботи.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту висловлюють величезну подяку персоналу Академії НСЗУ за створення курсу, використання якого може стати важливим інструментом у розвитку здобувачів у сфері менеджменту персоналу, оскільки психічне здоров'я і ставлення до нього є суттєвими аспектами в будь-якій робочій обстановці!

Опублікований: 13-11-2023
Читайте також:
ІІ Зимова школа програмування завершила роботу у Волинському коледжі НУХТ

Завершила роботу ІІ Зимова школа програмування, що працювала у Волинському коледжі НУХТ під час зимових канікул. Мета школи – надати школярам, учням і студентам можливість проявити свою майстерність у мистецтві розроблення алгоритмів і складанні програм мовами високого рівня, підвищити рівень знань із предметів, які передбачають програмування та ал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ Зимова школа програмування завершила роботу у Волинському коледжі НУХТ 29 січня 2019

Великдень в Україні та за кордоном

Викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Наталя Бутко разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-1-7 та ХЕ-1-8 провели святковий захід із нагоди Великодня, під час якого обговорили традиції  святкування найбільш знакової події у всьому християнському світі. Цього року Україна відзначала Великдень другого травня, а країни Європи та Америк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великдень в Україні та за кордоном 06 травня 2021

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите  заняття «Основні поняття. Об’єкти, суб’єкти інтелектуальної власності та правові засоби її охорони. Законодавча база України» з дисципліни «Інтелектуальна та промислова власність», яке доцент кафедри, к.т.н. Микола Бондара провів для здобувачів-магістрантів напряму підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лектори кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вражають рівнем викладацької майстерності 01 жовтня 2020

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

На кафедрі експертизи харчових продуктів продовжується інтенсив із обміну досвідом та опанування кращих практик операційного вдосконалення технологічних процесів харчових виробництв із застосуванням принципів Lean. Нині, під керівництвом провідного менеджера «Лін інституту України» Андрія Дмитрієва пройдений новий етап із вивчення та застосування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean 02 грудня 2022