Н У Х Т

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

12 червня 2020

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу.

10 червня здобувачі 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на запрошення колег зі SEG, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» взяли участь в англомовному вебінарі «План відновлення індустрії гостинності Швейцарії».

Спікер – Рене Зіглер, менеджер по роботі зі ключовими клієнтами головного офісу Національної туристичної корпорації Швейцарії (Switzerland Tourism). Під час онлайн-спілкування гостьовий лектор розповів, як глобальна пандемія Covid-19 вплинула на світову індустрію гостинності, і познайомив слухачів з 3-ма етапами Плану відновлення від Switzerland Tourism для оздоровлення ринку туристичних послуг Швейцарії.

Це не перший оналайн-захід, активними учасниками якого стали наші студенти. Здобувачі 1 курсу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» долучилися до англомовного кулінарного воркшопу від Алена Мюллера, шеф-кухаря і викладача одного із закладів вищої освіти SEG – Culinary Arts Academy. Наші студенти дізналися всі тонкощі приготування страв способом барбекю. У меню онлайн-воркшопу було американське барбекю зі свинини, салат із авокадо і апельсину, картопля, запечена з пряними травами. Тож, навіть на карантині першокурсники кафедри готельно-ресторанної справи знайомляться з ресторанними технологіями.

Впровадження вебінарів як інформаційно-комунікаційної технології в освітній процес сприяє формуванню професійних компетентностей здобувачів вищої освіти в інтерактивному режимі.

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Свої думки щодо асиметричних загроз, критичної інфраструктури та кібербезпеки висловила доцент кафедри міжнародної економіки

Доцент кафедри міжнародної економіки Вікторія Бойко взяла участь у конференції  «Питання безпеки - виклики та перспективи для України», яка відбулася в Посольстві Федеральної Республіки Німеччина в Україні в рамках регіональної зустрічі «Дипломатія через мережування». Наш фахівець виступила під час панелі «Стійкість серед горизонтальної ескалації:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої думки щодо асиметричних загроз, критичної інфраструктури та кібербезпеки висловила доцент кафедри міжнародної економіки 21 листопада 2019

Інституційний репозитарій НУХТ – серед лідерів репозитаріїв України!

За оновленим рейтингом «Українські ЗВО в TRANSPARENT RANKING: Institutional Repositories by Google Scholar (February 2023)» від Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта» Інституційний репозитарій нашого університету посідає шосте місце серед 89 репозитаріїв закладів вищої освіти України. Рейтинг складено з урахуванням кількості повнотекстових докум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ – серед лідерів репозитаріїв України! 06 березня 2023

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів

У вільному доступі з’явився підручник «Логістика» авторів Валентини Марченко і професора кафедри технології консервування Віталія Шутюка. У підручнику викладені методологічні основи логістики та розкрита сутність основних її функціональних процесів. Розглянуті базові поняття логістики та охарактеризовані компоненти логістичної системи підприємства...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Знайомимося з підручниками авторства наших викладачів 19 серпня 2020

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води

25 січня 2024 року відбувся захист дисертації «Технологія модифікованого крохмалю з інкапсулюванням біологічно активних речовин для збагачення харчових продуктів» Аліною Авраменко на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Дисертаційне дослідження виконане під науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий Олімп підкорено аспіранткою кафедри технології цукру і підготовки води 26 січня 2024