1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських дієтологічних рекомендацій, сприятливих для клімату», який проходив на базі кафедри економіки продуктів харчування та ресурсів Копенгагенського університету. Лектором виступав професор Йорген Дейгард Йенсен.
Під час лекторію наші викладачі розглянули розрахунок впливу дієтичних рекомендацій на харчові витрати споживача; вплив змін при харчуванні за новими дієтичними рекомендаціями на здоров’я споживачів; розрахунок економічних показників значимості змін у здоров’ї споживачів.
Викладачі вдячні відповідальній за міжнародну роботу кафедри, доцентці Людмилі Дейниченко за змогу взяти участь у заході, Копенгагенському університету та професору Йоргену Дейгарду Йенсену за проведений захід.