Н У Х Т

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

04 жовтня 2021

Лекторій професора Копенгагенського університету для наших викладачів

1 жовтня 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції: професор Олег Кузьмін, доценти Людмила Дейниченко, Ольга Коваль, Ірина Корецька, Володимир Польовик, Ігор Устименко, Юлія Фурманова та асистентка Ганна Березова долучилися до міжнародного лекторію «Економічні наслідки для здоров’я, пов’язані з дотриманням данських дієтологічних рекомендацій, сприятливих для клімату», який проходив на базі кафедри економіки продуктів харчування та ресурсів Копенгагенського університету. Лектором виступав професор Йорген Дейгард Йенсен.

Під час лекторію наші викладачі розглянули розрахунок впливу дієтичних рекомендацій на харчові витрати споживача; вплив змін при харчуванні за новими дієтичними рекомендаціями на здоров’я споживачів; розрахунок економічних показників значимості змін у здоров’ї споживачів.

Викладачі вдячні відповідальній за міжнародну роботу кафедри, доцентці Людмилі Дейниченко за змогу взяти участь у заході, Копенгагенському університету та професору Йоргену Дейгарду Йенсену за проведений захід. 

Опублікований: 04-10-2021
Читайте також:
Наші науковці здійснюють експертну оцінку дисертаційних досліджень

Завідувач кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергій Грибков виступив науковим опонентом на захисті дисертації «Інформаційно-інтелектуальна система оцінки та прогнозування якості харчової продукції» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки аспіранткою Державного торговельно-еконо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші науковці здійснюють експертну оцінку дисертаційних досліджень 24 січня 2024

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» для студентів груп ТХ-3-5 та ТХ-3-12ск, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». Лекцію прочитала заступник генерального директора з питань якості, безпеки харчової продукції та соціальної відповідальності ТОВ «Компанія Май Україна» Тетяна Наконечна за участі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція з дисципліни «Технології харчових концентратів» відбулася на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 грудня 2019

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка – свято української гідності й єдності

Цього дня в нашому університеті панувала особлива атмосфера. Здобувачі освіти, викладачі й співробітники робили пам’ятні світлини у святкових вишиваних аутфітах на різних локаціях університету і на святковому концерті до Дня вишиванки. Вишиванка – не просто одяг, а оберіг українського народу, символ нашої єдності, любові до життя, свободи і рідної...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День вишиванки на факультеті ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка – свято української гідності й єдності 19 травня 2025