Н У Х Т

Маркетинг оперативний на зв’язку

16 листопада 2018

Маркетинг оперативний на зв’язку

Жодна подія, що стосується саморозвитку, підприємництва, піару, а найголовніше – маркетингу, не проходить без студентів НУХТ.  14 листопада майбутні маркетологи відвідали фестиваль для малого бізнесу Get Business Festival 2018, який вкотре зачарував своєю масштабністю та цікавістю.

Проходив івент на НСК «Олімпійський» за участі більше 3000 підприємців і гостей, й близько 100 спікерів, які розповідали про тонкощі бізнесу та підприємництва, а також допомагали розібратися з питаннями, які гальмують розвиток малого та середнього бізнесу.

Майбутнім фахівцям було корисно побувати на цьому фестивалі, адже отримали дуже багато важливої інформації: дізналися, чого хоче сучасний споживач і тенденції зміни його потреб та бажань; як якісно зробити сайт підприємства та створити рекламу, щоб утримати клієнтів; слухали цікаві теми з фінансів, продажу, експорту та особистої ефективності.

За допомогою кейсів студенти змогли наглядно розібратися, як працює  система бізнесу. Спікери розповідали реальні історії, іноді навіть про невдачі, а потім показували шляхи вирішення, давали дієві поради, що допоможуть у роботі в майбутньому.

After party стало приємним завершенням грандіозної події, що подарувала студентам море вражень, емоцій, цінних знань і порад. Цікаві спікери, глядачі, різноманітні смаколики, танцюючі роботи та шалена музика зарядили на повну, додали бажання пізнавати нове і стати кращими в професії.

Студенти вдячні #GetBusinessFestival-2018! До наступного року!

Опублікований: 16-11-2018
Читайте також:
Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Традиційно кожного року навесні наставники кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів разом зі студентами 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій проводять тематичні заходи. Цього року темою зустрічі став «Його Величність Етикет». Студенти підготували захоплюючі доповіді про формування правил поведінки та звичаї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тематичний захід відбувся на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 29 березня 2018

Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії

26 і 27 травня 2022 року здобувачі освіти і викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту прослухали цикл лекцій у рамках проєкту «Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії: аспекти наукові та освітні», що реалізується за підтримки «Польсько-Американського Фонду Свободи». Лекції прочитав професор Вищої школи охорони пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Єднаємо сили у пошуку ефективних способів отримання енергії 30 травня 2022

Обмін досвідом для професіоналів на воркшопі від кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Ділова програма виставки AQUQTHERM KYIV 2025 не обійшлася без доповідей представників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки. Так, 15 травня на теренах виставки відбувся воркшоп на тему «Зелена сертифікація, енергозбереження та теплові насоси: бар’єри та можливості. Обмін досвідом для професіоналів будівельної галузі», співорганізаторами як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом для професіоналів на воркшопі від кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 16 травня 2025

Стартувала серія лекторіїв для магістрантів від міжнародної аудиторки та тренерки систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів

13 жовтня 2025 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся перший із серії гостьових лекторіїв для магістрантів спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» у межах вивчення дисципліни «Менеджмент якості та культура харчової безпеки в закладах сфери гостинності». Лекцію прочитала міжнародна аудиторка та тренерка систем менед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала серія лекторіїв для магістрантів від міжнародної аудиторки та тренерки систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів 15 жовтня 2025