Н У Х Т

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

01 березня 2024

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів, що представляли 24 країни. Дівчата подолали кілька непростих етапів, виконуючи складні завдання, що передбачали аналіз великої кількості зразків вин «наосліп» за багатьма критеріями.

Дуже приємно, що організатори другий рік поспіль відзначили високий рівень підготовки студентів з України. Також вони запросили команду університету до участі в конкурсі у наступному році.

Вітаємо наших учасниць, їх керівницю, професорку Марину Білько і весь колектив кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства! Пишаємося нашими здобувачами!

Опублікований: 01-03-2024
Читайте також:
Над скороченням парникових газів у сфері комерційного та промислового холодильного обладнання працюють наші викладачі

11 жовтня 2023 року відбувся Другий круглий стіл зі суб’єктами господарювання, діяльність яких пов’язана з контрольованими речовинами, присвячений майбутній ратифікації Кігалійської поправки до Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар. Захід проводило Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України. НУХТ представ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над скороченням парникових газів у сфері комерційного та промислового холодильного обладнання працюють наші викладачі 13 жовтня 2023

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи

Минулого тижня здобувачі-біотехнологи відвідали онлайн-лекцію доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів А. Дрекселя (Університет Дрекселя, США), професора Юрія Гогоці. Лекція була присвячена наноматеріалу графену. Цього тижня здобувачі бакалаврату та ступеня «Доктор філософії» з біотехнології разом із лекторкою дисципліни «Методи м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У сучасний і захоплюючий світ нанотехнологій продовжують занурюватися здобувачі-біотехнологи 16 березня 2023

Впевненими кроками до ступеня PhD

6 березня 2025 року здобувачка освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії» третього року навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології», асистентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Божко провела науковий семінар на тему «Розроблення критеріїв ідентифікації кондитерських виробів з використанням порошку керобу та методів виявленн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впевненими кроками до ступеня PhD 07 березня 2025

Секрети смачної страви й злам стереотипів від зіркового гостя факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Чи відомі вам секрети смачної страви? Скільки істинно українських приправ ви знаєте? Як стати кращим кухарем? Які на смак п’явки? А як вигідно «продати» клієнтові звичайне картопляне пюре? Чи уявляєте ви собі закуску до мартіні з кільки? І зрештою, як зробити українські страви інноваційними й кращими у світі? Відповіді на ці та багато інших питань ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети смачної страви й злам стереотипів від зіркового гостя факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 листопада 2018