Н У Х Т

Відзначення Дня науки в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

23 травня 2019

Відзначення Дня науки в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ряд конференцій відповідно до плану заходів щодо святкування Дня науки.

Методичним кабінетом і педагогами коледжу були проведені конференції: «Інноваційне освітнє середовище навчального закладу», «Інформаційне освітнє середовище: інтеграція в освітній процес», «Професійна освіта в навчальному закладі в умовах сталого розвитку суспільства».

На конференціях були розглянуті актуальні питання, проблеми та шляхи їх вирішення, які сприятимуть ефективному розвитку навчального закладу, педагогічному рості працівників і професійності студентів.

Опублікований: 23-05-2019
Читайте також:
Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Напередодні Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), який відбудеться 20 березня 2021 року, викладачі випускових кафедр традиційно проводять профорієнтаційну роботу із потенційними вступниками. Відповідальна за профорієнтаційну діяльність факультету, доцентка Віра Зуйко спілкувалася зі здобувачами Держа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активна підготовка до Дня відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 18 березня 2021

Всесвітній день коктейлів

Щорічно 13 травня відзначається Всесвітній день коктейлів або Міжнародний день коктейлів (World Cocktail Day). Здобувачі освіти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму нашого університету, які навчаються за професією «Бармен» вітають усіх професіоналів і любителів коктейлів зі Всесвітнім днем коктейлів і презентують сво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Всесвітній день коктейлів 14 травня 2021

Мінімізація витрат та максимізація прибутку – мета виробництва

На кафедрі економічної теорії відбулася важлива подія – доцент кафедри Галина Кундєєва прочитала відкриту лекцію «Витрати виробництва» з дисципліни «Економікс» для здобувачів-бакалаврів спеціальності 073 «Менеджмент». Лектор із використанням мультимедійної презентації вичерпно і цікаво подала матеріал про формування виробничих витрат у короткостро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мінімізація витрат та максимізація прибутку – мета виробництва 05 листопада 2019

Санітарно-гігієнічні вимоги до засобів розміщення: здобувачі спеціальності 241  «Готельно-ресторанна справа» дізнаються особливості

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення дисципліни «Санітарно-гігієнічна безпека в галузі: вітчизняний та європейський досвід». Цього разу на запрошення лекторки дисципліни, доцентки Лариси Шаран спікером виступила...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Санітарно-гігієнічні вимоги до засобів розміщення: здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» дізнаються особливості 20 жовтня 2023